Komentari (165)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do 2050. postat cemo prva dzungla u Evropi sa nesto divljih plemena oko Grmeča i Jahorine
Ne kontam ništa ali se nadam da će nam naš lijepi premijer FBiH dati stručno objašnjenje
znaci mozemo postat karbonski neutralni
Do 2060 BIH ne moze postati drzava … a ovo karbonski neutralna je stvar naucne fantastike :)
More
Ministrar neenergetike, ostaće upamćen po tome što je godinu i po dana držao FBiH bez zakona o obnovljivim izvorima, i onda novi zakon tempira pred izbore i zadnju sjednicu parlementa, da prolongira usvajanje tek iduće godine
Naravno da moze, sda kad ulete robotiiiiii
Nažalost, s ovom političkom paletom ne možemo postati CO2 neutralni ni do 2500 godine. Nek zabrane sve motore EURO4 i niže, pa možda i uspijemo za 200-njak godina.
Moze, moze. Baketovi roboti ce to za cas.
HOCEMO, za NAIVNE, prvo je bila agenda STEDNE SIJALICE, daj je na 8W da se stedi struja, a onda dodje TESLA za 100KWh baterija po jednom autu. Hajmo svi u glas BEEEE, BHEEEEE, BHEEEEEE. Vitlaju vas ko malu DJECU! Cime ce puniti 100KWh baterije za 250km voznje! Zivio FOSIL!
Moze ako se poubijamo medjusobno a Schmidt ugasi svjetlo pri izlasku kuci
Čemu upitnik? Pa naravno da neće, ali ne samo BiH. Pitajte Rasputina zašto.
Rudnici uglja i termoelektrane u FBiH su pred kolapsom. Odgadja se konstantno dok jednom ne pukne kao Aluminij Mostar. A kad pukne to znaci pad ZDK i TK, a djelimicno i SBK. To znaci konacnu propast drustva. Allahimanet!
Nema od propasti nista jer su Elektroprivreda, Telekom, vodovod,energenti pod sapom stranackih tajkuna koji nas ubise porez ima, cijenama, akcizama a za uzvrat obilno kovertiraju stranacke vrhove..jasno je ko dan sto su kinezi odustali od bloka 7,ko kinezu pruzi prst zavrsi u duznickom robstvu i to su nasi politicari skontali jer ne poklanja se koka koja nosi jaja..Evo elektro hzhb, nece nestati nego ce kupovati struju od elektro BiH i preprodavati..
ne, kratko i jasno
Postati ćemo neutralni od omladine
Ne moze.
Mi jos nismo pretis lonac prihvatili a ne nesto drugo
Da nam neko makne ovu olos takozvane vodje pa da postanemo drzava pa ako i tada Bude starosni prosjek makar 55 godina Mazda nesto i Bude od toga al ne 2050 nego nekad.