Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni bi da orgijaju kao privatna firma a da dobivaju subvencije kao državna...pa neka se više opredjele. A i što bi njima elektroprivrede prodavale struju po jeftinoj cijeni i sebi umanjivali prihod i dobit, da bi aluminij poslovao pozitivno?
sada bi po njima izgleda trebalo ja kao korisnik da placam vise da bi oni radili.Zakon trzista je jednostavan , ako ti se ne isplati onda zatvori firmu. Ima u federaciji jos firmi koje bi rado koristile povlastice sa strujom koje su oni imali.
Ovi u Aluminijumu nabıjaju ljudıma ludacke kosulje. Elektrıcna energıja u Bosnı ı Hercegovını je najeftınıja u Evropı. I nemojte gospodo vıse da obmanjujete javnost. A gospodın Josıpovıc ıma dovoljno problema ı u RH da se ne bavı BıH Kolıko kukate dosad ste ga trebalı 500 puta zatvorıtı Vama tamo treba poslatı tuzılastvo ı polıcıju da se ıspıta ko je ko u fabrıcı ı das eprocesljaju papırı. O kakvoj vı vlasnıckoj strukturı govorıte. Pa to je narodno. To je narod pravıo . Nıje vam to babovına pa da handrıte kako hocete
Ako bankrotira Aluminij tvrtka koja izvozi 95% proizvoda izvozi cak za uglednu tvrtku kao sto je Mercedes znaci sve je u redu u ovoj firmi samo treba smanjiti cijenu struje Bosna i Hercegovina ima viska struje struju izvozi Hrvatska uvozi struju iz Bosne i Hercegovine a u Hrvatskoj struja jeftinija nego u Bosni e sada ako propadne Aluminij zbog struje mi smo stvarno BANANA DRZAVA bez obzira tko radi u ovoj tvrtki ona placa poreze steta je da propadne i kako onda da stranci dodju i da otvore ovdje nesto kada mi sami unistavamo vlastite tvrtke zbog banalne stvari a to je struja ova drzava je stvarno KOMEDIJA DRZAVA
strasna vijest. gora nego ovi protesti. aluminijum je jedna od najtrazenijih roba danas u svijetu a ovi bankrotirali. uzas...uzas...uzas....ovi iz tzv. herceg bosne su veci tokmaci od nas u sarajevu. sad znam sto ih hrvatska nece...jer su glupi bosanci
druze aluminij.ba je na hrvatskom jeziku, cjeli organizacioni odbor je hrvatski, vjerovatno su i radnici hrvati, a ti govoris glupi bosanci :)
strasna vijest. gora nego ovi protesti. aluminijum je jedna od najtrazenijih roba danas u svijetu a ovi bankrotirali. uzas...uzas...uzas....ovi iz tzv. herceg bosne su veci to
Zna se kome je Aluminij najveći trn u oku...
Bakru?
*Bakiru
unistise komunisti najveceg izvoznika u bih
Pa JASNO je da islamska politika, preko juda i drugim putevima, pokušava već od samog početka rada Aluminija , UNIŠTITI to poduzeće. Ništa novo.
Šteta .... Aluminijum je jako bitan...
Ma bitna je vutra
konacno jedna dobra vijest iz hercegovine.
hahahahahahahahahahahahah
Ja stvarno ponekad ne kontam ove ljude. Je li oni ocekuju da se problemi sa kojima se suocavaju godinama njihova preduzeca rijese preko noci? Pa nema niko carobni stapic!! Strpljen - spasen! Polahko brate!
Nemaš ti čime kontat, idi mijesi pitu ženo
@maimax primitivizam je rijec koja tebe opisuje!! Samo se ti opusti, stignem ja i misliti i jesti pitu. Nisi cuo za SAVREMENE ZENE ????