Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švedi su naivni i bojkotuju svoju čokoladu isto kao sto su slušali amere i bojkotovali Saab auto. Zato im jenezaposlen sve veca
ekstra su. marabou cokolada , pa toblerone. rekli fino boli nas za ukrainsku listu mi se pridrzavamo eu liste. a na eu listi nema nista zjapi.
Svako neka bira ono što želi - ili sa Rusima ili sa civilizovanim svijetom.
Sto Ukrajinci ne raznesu ruski plinovod od kojeg financiraju rat, a prolazi kroz cijelu Ukrajinu? I onda neko uvodi sankcije kompaniji koja prodaje cokoladu u Rusiji? Molim da neko objasni hvala
milka i toblerone out.
a zasto?
Skandinavci prednjace u laznom moralu, umotanom u celofan ljevicarske ideologije.
inace "mi" volimo drzati predavanja iz ubjedljivo najgoreg djela evrope po svemu, SVEMU
Pa sve zapadne firme posluju u Rusiji, samo presvučene pod drugim imenom. Kapital nema granica, boju kože, starost, naciju.