Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sistematsko izvlačenje dobiti i stavljanje poslušnih ljudi na ključne pozicije je uništavanje privrede.Kao u ovom slučaju modričke rafinerije!!
Kao što se radi sa svim firmama gdje su inostrani "investitori".
Kao što se radi sa svim firmama gdje su inostrani "investitori".
dodick, bakir zlatna kasika, zlOja, covic korleone, tihi klempo, bi i da im se povjeri cuvanje zlatnih poluga nekako ucinili da one istruhnu.
ne, ne, oni bi učinili sve da zlatne poluge nestanu, najvjerovatnije bi ih položili u trezor neke banke na Djevičanskim ostrvima, a nisam siguran da to do sada nisu uradili :))
sve cega se dofati laktaski krimos osudjeno je na propast.. nista cudno..
Ma neče valjda rusi svoju braču da ojade???Nebi oni to mogli pošteni su.
KAD JE RUS ZNAO PARE ZARADIT
To je zato što sav promet dobrima rafinerije Brod i Modriča se vrši preko Optima grupe koja je u prošloj godini bila najveći izvoznik u BiH. I dok Optima grupa pravi profit od pola milijarde KM tako se rafinerijama daju samo mrvice tog kolača pa zbog toga imamo sve veće gubitke.
Nema Andića, vratio se do svog groba, danas mu dolazi familija da proslave 1.maj.
Drugim riječima, ovaj ugovor je sklopljen isključivo u korist ruskih lihvara, a ne u korist radnika rafinerije. Nije ni čudo da su u gubicima - glavni radni kadar rafinerije u Bosanskom Brodu napustio je ovaj grad početkom oktobra 1992.godine, tako da se ove dudukove marionete, što vode rafineriju, u posao rafiniranja nafte razumiju isto ili malo manje od svog šefa traktoriste.
Kod smrda samo kriminal i prostitucija napreduje :) i Miletova gloova :)
Pustoše rusi genocidnu a oni im aplaudiraju, kreteni.....
kako, pa zar rafinerija nije pokretačka snaga republičkosrpske ekonooooooooomije :))
Mislis "ekonomije"? =)
ne, ne mislim ekonooooooooooooomije, koristim taj produženi izraz za ekonomsku nauku, jer mi je jedan veliki stručnjak iz ove oblasti objasnio da će izgledati narodu uvjerljivije ako se ovako produži ekonoooooooooooooooomija. A kako je naš narod načitan i vrlo obrazovan svi će mi vjerovati da ekonoooooooooomija napreduje, baš kao što vjeruju i tom stručnjaku (inače žurnalisti koji se pomalo razumije i u kriminalističke i sigurnosne nauke). Ma čovjek je svestran. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sad ce "ANDRICGRAD" napisati, kako je Republika Sumska odlicna za zivot hahahaha Cuo sam da je nezaposlenost u RS-u na nivou Bavarske i Svicarske: ispod 3,8%. hahahahha
GENOCIDGRAD je danas druga smjena na portalu :)
Vidim, ne gasi se od jutros hahahha
PRIKAŽI ODGOVORE (12)