Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok drugi kukaju.....
@Bh1hrvat1 Ko kuka?
@farecar dobro je da ovi hercegovci umjesto sverca ponekad uzmu i motiku u ruke..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
mašallah
@Simeon33 ali ti zato mama ide sa svačim
Servirati ga uz reš odoječe. Ma voda na usta odmah.
mosnjaci na aparatima!
Bravo
nije sala ljubuski krumpir ! jos malo pa ce reci da krumpir potice iz hercegovine !
Čuj Ljubuški krompir , pa zna se dje najbolja krtola u Nevesinju brato pa ja
Mene samo interesuje zašto ovaj krompir prvo nije ponuđen domaćem tržištu nego se uvozi odakle se stigne a sve što valja se izvozi. Zar smo tako nisko spali da jedemo svjetski otpad dok u isto vrijeme kvalitetni proizvodi se izvoze.
@amigobih zato sto je sve privatno i svako hoce da zaradi vise,tako je u svim zemljama svijeta gdje je slobodno formiranje cijena i privatluk !
Majke mi sa skutorima nitko nemoze, jbte oni su u stanju kamen pretvoriti u lovu, onako skrta zemlja u poredjenju sa Bosnom, a onako sposobni ljudi, biznismeni, a i veoma su porodicni i drze do rodbine i kumova... zato ih nitko ne voli jbg...
Krompir ko krompir.
Ova vijest je ono baš pravo obradovala stanovnike EU i Rusije, već ih se može čuti kako razdragani po ulicama pjevaju "Kruha, putra, mlijeka, sira, jajca i krumpira..." (:
bosanskohercegovacki kvalitet
Svakako za pohvalu
Hercegovina uzgaja mnogo vrsta povrca i voca, al krompir za izvoz nikako pogotovo taj kraj oko Ljubuškog... pa jedva im uspije i za kućne potrebštine. Kakva li je ovo prevara i odakle li su našli krompir za preprodaju....
biće ovo isto ko sa jabukama
E nek sam doček'o da i mi nešto izvozimo...joj veselja majko draga.....