{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Miralem Pjanić u Brazilu sa polisom ASA osiguranja

13.6.2014. u 13:11
0
Miralem Pjanić u Brazilu sa polisom ASA osiguranja
0
Još su samo dva dana ostala do historijske utakmice koju će na najpoznatijem stadionu na svijetu, Maracani, u brazilskom Rio de Janeiru, odigrati istinska fudbalska velesila Argentina i po prvi put na završnici Svjetskog prvenstva u nogometu, reprezentacija Bosne i Hercegovine.


Pred sami odlazak na tako dalek i sasvim sigurno najvažniji put u životima naših reprezentativaca, ASA osiguranje je svoje zaštitno lice, Miralema Pjanića, ispratilo zaključenom polisom putnog-zdravstvenog osiguranja.

"Posebna mi je čast što sam postao klijent ASA osiguranja i što se naša saradnja produbila i na način koji mi je omogućio da bezbrižno otputujem u Brazil", izjavio je Pjanić prilikom potpisivanja ove polise. U druženju pred putovanje u Brazil, koje je priređeno u njegovu čast, razgovarajući o svim uzbuđenjima koja su pred njim, Pjanić je istakao da je za ljude poput njega koji često putuju, a posebno tako daleko od svog doma, kao što je odlazak na Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazil, važno imati putničko-zdravstveno osiguranje i barem na taj način preduhitriti mnoge neprijatnosti koje se ne mogu predvidjeti.

"Za ASA osiguranje ovo je bio simboličan gest, više kao znak pažnje i želja da se osim na brazilskim terenima naš reprezentativac osjeća bezbrižno i da uživa u tom jedinstvenom brazilskom iskustvu", poručio je Feđa Morankić, direktor ASA osiguranja ističući važnost polise putničkog-zdravstvenog osiguranja kao proizvoda koji u slučaju potrebe može putnicima riješiti mnoge probleme.

"Ponosimo se činjenicom da je sada i zvanično jedan od 50 hiljada naših klijenata i naš Miralem Pjanić", zaključio je Morankić, naglasivši kako mu je pred sami put u Brazil u ime cijelog kolektiva ASA osiguranja zaželio sreću i puno uspjeha.

Na zvaničnoj Facebook stranici ASA osiguranja u narednim danima bit će objavljivane zanimljive fotografije koje će samo za ovu stranicu slati Miralem Pjanić iz Brazila.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: