Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ne glupiraj se, ofiran si. Fadil je uzdigao EP. vi evo odmah povecavate cijenu, 8 godina se nije povecala. i vi dosli i odma optuzujete druge jer vi povecavate cijenu. bagro prodana
kako se nije povecala mameti? sta lazes zadnja 2 mandata pod fadilom 20 posto o cem pricas
Na strani 10, pdf "Plan SDP BIH" stranica www.SDP.ba stoji sljedece: POKRETANJE ZAUSTAVLJENE INVESTICIJE BLOK7 TE TUZLA. Ovim su planom su usli u izbornu kampanju. Nermin Niksic je neki dan potpisao prekid ugovora sa kinezima za izgradnju BLOKA7. OVA STRANKA JE CISTA PREVARA!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja bi sad da se pitam vratio Fadila, bolji je od vas ekonom 1000000 puta, al se nepitam jbg.
SDA botovi se naravno ne pitaju
Nisam njihov bot ba, nego penzionerski bot. Fadil onoliko puta povecao, a ovi uspjeli jedino dat penziju 2 dana ranije. Eto ti domet vladajucih.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mrššš. Sad vam je Fadil kriv što hoćete poskupiti struju!!! Narode na ulicu
Znači opet bivša vlast!
FADIL imo nafaku pa prodavao struju po 450eura a problem je vaš i zove se 140 eura, slaba vam nafaka neđi ste grešili, da vas nije ko nametno kojim slučajem pa time kršio ustav, Fadil iščupa rudnik od Kukića dovede ga u red a potom dolazi te vi sa kembrič diplomama i vraćate rudnik osuđivani kriminalcu sa Američke liste da upravlja istim. Do vas je drugovi komunisti, podmetati, lagati, varati, grešiti, krasti, ima toga još nego nemam ja vremena bavi ti se vama odj.u.skok.
Lakija malo ponijelo.
Samo nesposobni optuzuju druge za vlastiti neuspjeh. Koliko je poznato javnosti za godinu ste vec u minusu u EP 200 mil. Nije nam poznato da su bili minusi igdje u prosloj vladi.
pa logicno,koliko puta su samo rudari strajkovali dok je bio fadil premijer
ti si povećao cijenu struje ne SDA.dojaz da ne znaš drugačije
Samo vi pricajte i politicarite, zakuhavajte zakuhavajte da narodu istisnete i onu najmanju chibu s pozadine. ElektroPrivreda puna lopova-hljebonosha ulicara, kradu gdje stignu a ne daju plate onima koji zarade a sad bih narodu dizali pa ih kletve rudara kojima cas daju platu na vrijeme, cas nedaju, mucili ste te rudare sa platama pa vas sad bozija pravda stigla. Struja i ugalj poskupljuju hajmo odmah rudarima jedno 20% povisice plus hladni obrok kad topli vec imaju.
Joj budale, mati mila.
Hm, pa zašto ne kažete javno da je uslov od stranaca bio da EP ide u privatizaciju da bi trojka došla na vlast... sada se radi na realizaciji ucjene i plana... živi bili pa ne dočekali ovo što su nam spremili...
Pa ćete vi sada dići cijene i vratiti je i život ... svaka vam čast. Hebbbao mamu ko je za vas glasao
Kao sto je 'drug' staljin onomade rekao ja bih to uputio politicarima, i tako staljin rece 'treba ih objesiti za muda pa ako prezive prezive, ako ne prezive ne prezive'. Vi politicari ste jedna bagra onaj najnizi sloj slojeva ni mengele vam nije ravan sta narodima radite. Hocel jos iznac da isfoliraju narod kroz nacionalisticku pristrasnost da mu dignu cijene. Ma da mi je tro-musliman nek dize sebi cijene.Zaradite radom politicari ste stalno pametujete.
Laki je promasaj i kvisling.
ima li gdje prepostenog Andelije da ovo iskomentarise,da kaze sto su sad ovolike dubioze u EPBIH odjednom kad je otisao?
Nisam SDA-ovac, gluho bilo, ali, jarane, Vi ste lika iz ViK-a doveli da upravlja Elektroprivredom… Da ne govorim o personama koje ste u NO instalirali… Tesko da ce ta firma i od Vase garniture koristi vidjeti… A, pojedinci od firme - to hoce sigurno.
Ti zlikovce nesposobni treba da ustanes sa stolice mirno, kad spomenes ime Fadila Novalica i njegove vlade. Tri vam majke lopovske, kriminalne, uspjeli ste sve rekordno visoke budzete koje vam je ostavio Novalic da potrosite i da nas sistemski urusavate.
To ti stitis Novalica isti koji te zavitlava rekavsi 'pa sta ako je skuplje 30% pa kupi onda 30% manje namirnica. Jes ti pametan il ti smrde carapa kad podrzavas nekog ko ti izbija 30% iz dzepa. Imal iko zdrav-normalan da bih nekog iz casti podrzao ko mu iz dzepa izbije 3 stoje pa zaradi samo 6 stoja umjesto 9. Kao sto rece covjece kad podrzavas nekog ko je protiv tebe ti podhitno psihijatru inace ce ti uzeti i tih 6 prvom prilikom.