Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte pare Niksicu neka pokrpi rupu u budzetu...
Dok je Zaric bio na celu EP HZHB ova firma je ostvarivala dobit od 15ak miliona godisnje, iako nije imala TE vec je ovisila o HE i padavinama, dok je EP BIH ostvarivala gubitke i do 40 miliona godisnje. nakon izbacivanja HDZ-a iz federalne vlasti lijanovici su postavili Kresica kao generalnog direktora, i lik je za 2 mjeseca vladavine zaposlio 70 radnika, a Zaricu dali otkaz. zato smatram da je Zaric prava osoba da bi vodio ovakvu jednu firmu kao sto je Elektroprenos
...posao nikada nisu vodili i unapređivali podobni guzičari, nego sposobni, pametni i vrijedni ljudi...oni koji imaju integriteta, i muda, poslat u 3 pm kompletan nadzorni odbor popunjen takođe stranački podobnim guzičarima...ako je ovaj lik od čoka pametnih, dabogda sve stranačke uhljebljenike momentalno napolje istjerao...
Raja jeste li vidjeli prljavih tabana u Lisalle Montenegro, fuj peksindure, šatro senzualna a tabani ko da je sad iz lijehe luka.
što će političari u elektroprenosu. ako ste pratili tekat već govori o potrebi zapošljavanja novih radnika (po stranačkoj liniji) u elektroprenos. to će biti u stilu jedan radi a sedam se vodi na spisku, pa ćemo imati situaciju grasa za jedno par godina. uništit će i ovu granu bosanske privrede koja je potencijalno najjača.
Matane moj, sad će oni tebi 'dektivu' svezati.
Meni takodje nije jasno sto se uopste oni mijesaju u elektroprenos valjda je to firma sama zasebe
Vrijeme je da se uvede red u Elektroprenos i da se te prave iskoriste na pravi nacin a ne da stoje.
Naravno da je vrijeme! Nama je dosta onih korumpiranih i korupcionih beskicmenjaka od SDA i njihovih marioneta HDZ-a i novopecenog SBB-a!
Elektroprenos ce raditi kako treba i po zakonu, sve dok SDA ne nadje svoj interes da se upetlja u poslovanje istog.
u svakom slucaju se slazem. ako ne prepuste strucnjacima da rade svoj posao onda ce biti kao i do sada dok su SDA i kompanija diktirali ljudima sta i kako da se krade.