Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je zaposlio Bošnjake, svaka mu čast. Dobro je da se ova dijaspora probudila, da ima naroda koji radi i koji hoće da radi. Što bi rekao Suad Bešlić Sućo: "Nema predaje!"
Znaci danas je uspjeh otvoriti bravarsku radnju sa malo modernijim osnovnim sredstvima za proizvodnju. Aferim...
Covjek sa 0 iskustva u ovoj bransi cak nije ni inzinjer nego prevarant koji ne placa radnicima plate. Firma je duzna na sve strane za usluge. A o kvalitetu rada ne zelim ni da pisem procjenite sami. Zao mi je radnika sto tu rade, uslovi su katastrofalni. Prije nego sto napisete clanak istrazite malo bolje cjelokupnu pricu.
Član lopovskog SNSDa
Jel prenio i plate kao u Njemackoj ?
@cosmo.3.again Nije zamjeriti radnicima sto ne znaju da rade. upravu si kvalitet ove firme je veoma lose. Najlosija firma u banjaluckoj regiji. Ali nije zamjeriti radnicima jer uslovi ove firme su previse losi cak i za BiH.