Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za sve se bunimo sta god da se napravi,da li to bila hidrocentrala ili postrojenje za reciklazu. Najvece smo patriote kada treba nesto zabraniti jer nam se zagađuje okolina,a imamo najprljavije rijeke u koje bacamo raznorazni otpad,a o smecu pored cesta necu ni rijec. Okrenite se ljudi i pogledajte oko sebe. Jadni smo u globalu sve do jednog!
BesposlicarKojiRadi Evo šaljemo ti Energy Solutions iz Lukavca pa im ti daj dozvolu kada je to tako patriota besposličaru :)...
apsolutno, sta sam se nagledo smeca za vijeme poplava to nikad zaboraviti necu, ne zelim da budem negativan, ali nisam mogao da vjerujem da tolika stoka mozemo biti, ja zivim na zapadu, ne moze mi niko reci da je do kazni i policije, jer moze se naci mali milion mjesta gdje nema ni policije ni zive duse, ali nema kesa flasa i konzervi..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Lukavac je najzagadjeniji grad u drzavi i ne treba nam novi zagadjivac. Ako Sarajlije smatraju da ne zagadjuje, predlazemo da firmu prebace u KS, na primjer na Mejtas..
Lukavac je najzagadjenije mjesto u bosni. Normalno je da ce se protiviti
Frajeri dosli u Bosnu i maltene mole da im se da dozvola? To jedino znaci da je ne mogu na drugom mjestu otvoriti. Tjeraj bandu.
Tjeraj lopove neka to prave u Ukrajini i Izraelu.
TI ŠTO SE BUNE SU IZGUBIDANI I BESPOSLIČARI.
pa mora se reciklirati. a šta bi vi napraviti planinu od guma.PA DAAAAAAAAAAAAAAAA.
pa da nam je sve a nedamo nikome nista
Da prociste zrak u Lukavcu
Bolje da se naprave peci na pelet plus stare gume i pljuuus centralno grijanje omeree
Nema tu zagadjenja znam na zapadu te fabrike niti ih cujes niti mirises a nijel los posao za narod
Nek je sebi kod kuce pokrene kad nije skodljiva...inace iz nje izlazi kisik....
Recikliranje guma ne smrdi. Guma se "cijepa"u sitne komade i nemam nikakvog spljivanja ili topljenja.
ovdje se radi o pirolizi gume.. to je paljenje.. to što ti misliš je klasična reciklaza i priprema za novu upotrebu, a oni od guma prave neko loz ulje..
@nerko13 A kako se niko nebuni na proljetno paljenje i smece koje lezi posvuda.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ukrajinac , Jevrej i Bosanac sagorijevaju gumu.Ne može na dobro izaći.
--- neće biti problema spaljivanjem gume Spaljivanjem gume u termoelektrani ČAtići sve Sarajlije su obolole od takzvanog plućnog sindroma ! TO jedna progresivna bolest pluća koja podsjeća na bronhitis a napreduje i sve što se može učiniti je da ne napreduje. Uahpsite premiejra Tuzlasnkog kantona za ovaj se kriminal neko u njegoovj SDA doro obogatio. Neko se obogatio i odlagalištem nuklearnog otpada na granici BiH ! Samo za tojer ste vi glasali da tako obogati.
idi nauči gramatiku prvo...
@mumsi Nije njemu gramatika problem.