Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Maslinovo ulje nije samo hrana nego lijek. Jednom posađena maslina vječno traje, zato ljudi sadite masline.
ja ne razumijem hercegovce pa cijela hercegovina bi trebala biti posadjena maslinom... Zar je nauka ispresati ulje i uoakirati u flase registrujes stavis naljepnicu udruze se nasju menedzera i neja plasiraju u trgovine sirom evrope... pa zar je kod nas sve naucna fantastika
Kod nas jeste naucna fantastika zato sto recimo za tonu odredjenog proizvoda imas trosak u vrijednosti otkupne cijene istog, dzaba radis da bi neko u preprodaji mastio guzicu!
@Afi Konan Pa izbacis preprodavaca iz igre. Udruze se i osnuju svoju kompaniju koja ce da pakuje i prodaje na stranim trzistima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Par kilometara dalje, preko granice sa Hrvatskom, maslinari trljaju ruke a kod nas propadaju. Da ne povjerujes
čuj na niskim granama, Klix baca dosjetke i pošalice
Dok vi sjedite i kmečite pune police maslina iz Hrvatske, Turske, Španije, Grčke i Italije.
@suština pa konjino vi bosandjerosi niti znate za maslinovo ulje jer se mazete mastima razni a i da ga koristite mislis da bi hercegovina mogla zadovoljit potrebe bosne
kisa pada, trava 10 maraka
Zejtin je buducnost.... zdravlje.... al mora se raditi....
Ovi hercegovci samo maslaju
Da se sistemski posveti vise paznje i struke vjerovatno da bi bolje bilo jer maslinovo ulje ima sigurnu prodaju.
"Ipak, plantažna proizvodnja je dosta skromna i pretežno je bila orijentisana u mediteranskom dijelu države i priobalju. " A kako ćeš maslinu uzgajat u Kaknju kad ju ubije prosječan mraz?