Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogledajte ove kokosi.Ovako izgleda prosjecan radnik u BIH,ocerupano,bijedno,iskoristeno,zatvoreno,gladno i izdano.
A kokoške super zdravo izgledaju, očerupane, sluđene, nije ni čudo da smo luda nacija šta jedemo
Nek Bake upakuje 3 milionitu skoljku i sve odmah procvjeta...
Covjek je radnik i stvaralac. Dovoljno je pametan da je shvatio da udruzeni poluretardirani sojevi koji su srusili drzava i preuzeli vlast su njegov neprijatelj.
u EU je zabranjen uzgoj kaveznih jaja, a u dogledno vrijeme ce i uvoz takvih jaja biti zabranjen. dabogda nijedno jaje vise ne prodao ako ih idalje ovako budes drzao. kako smo samo nakaradan narod da je drzati zivotinje u ovakvim uslovima sasvim normalno, niko se ne obazire, jos dozvolio da se slikaju. znaci on je sasvim zadovoljan stanjem zivotinja na kojima je svoju "imperiju" izgradio.
Proizvode iz republike mrske i Srbije ne kupujem - šta će mi jaja iz Ljubinja, kad imaju ona Ribarići/Ilijaš ili iz Bingo-ve vlastite farme? Ni jedne KM za genocidnu tvorevinu i genocidaše !!!
ajde ne seri, ja kupujem svinjsko meso od muslimana.
Ovaj sigurno zadovoljava sve sanitarne i ostale uslove za izvoz u EU. Problem prave ostali koji uzgajaju na način otprije 30 godina i zbog njih nema dozvole za izvoz. Evropa je željna pilića i jaja dobre cijene ali BiH štiti lobi peradara koji rade po sistemu zgrabi lovu, a što jedemo koga briga
Police tržnic centara se prolamaju od uvozne robe pa i pleće u vlasništvi lobija STARNAKA NA VLASTI ! Odmah katanac EU , ako ima nekih razloga da BiH roba nemože u EU ! ALI PROBLEM SU LOBIJI, odmah da vidimo koji su TO NAŠI MILIJARDERI kolege Ivice Todorića !
vaš problem na 23% može biti samo sda i sultan bakir. nemate vi nikakve veze s rs i hrhb niti nas boli qurac za vama.
@GebenSieMirKramp Onda nek ti ostane đe je ako te ne boli !
uvijek neko drugi kriv .. ne moraš ti ne glasati da bi bio kriv .. kriv si i kad ćutiš i ne skloniš lošu vlast .. šta sjedite i čekate, ko da čekate da dobijete na Bingu?! .. ne valjaju ovi što nas vode, ok, hajmo to srušiti, napraviti nove izbore, ako ne budu valjali ni oni onda ćemo i njih srušiti ..tako se pravi država, ne čeka se limun
samo razlaz, pa neka svako svoju sudbinu kroji. tri naroda, tri entiteta = tri države.
A gore jedu trovana jaja, sad bi bila prilika.
Pa kad su na vlasti strani plaćenici, za njihove interese su postavljeni da "vladaju".
Imaju ovi u EU pokvarenih jaja sta ce nam naša odavde koja su ispravna 😂😂
ŠAROVIĆU odmah u Ljubinje eno ti Bakira u AGrokomercu a peradari ne mogu da izvoze. A znate se slikati svaki dan na TV ko DOdik ! DOdika i ne šaljem, znam boli ga istokom Srpske !
Svaka cast ovim ljudima na ovom uspjesnom poslu a ja licno mislim da su 2 glavna kocnicara ove drzave u njenom napretku bas iz njegovog naroda Dudko i Zeljko
cudi me pored svega sta rade