Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je ovo ubleha, odem prije jedno 3 mjeseca odem da kupim kod njih ovu kartu koja je bila malo skuplja negdje oko cini mi se 49,90 eura,na salteru ko svi sretni trazim tu kartu, rekoh da i mene strefi nesto povoljno.Teta na salteru mi ovako objasni lijepo, da bi dobili ovu povoljnu kartu morate mjesec dana i vise unaprijed rezervirati kartu ,a inace takvih karata u citavom jebenom avionu imamo samo 5 komada,pa ko uspije da bude u tih pet letjece ,e doslo mi je da joj sve na kamaru.To vam je ta kvaka...
Pa logicno... samo aerodromska taksa kosta vise od 40€, jeftina marketing caka, avion 160 mjesta 5 ih da besplatno (cak i sa subvencijom) da namami ljude i da ima o cemu pricati, ostalih 155 mjesta naplati po punoj cijeni i zdrao... Ako hoces ovu kartu moras sad rezervisati za ljeto 2015e, a do tad ko ziv a ko mrtav...
Nije ubleha seljoberu, nije ti ovo tramvaj pa da udjes u avion i kupis kartu kod pilota. U citavom svijetu, sto ranije rezervises to jeftinije. Kod pgs isto, sad mozes za iduci mjesec rezervisat kad hoces ovih jeftinih letova. Evo sad gledam za novembar imas za 140 KM povratnu. Mozes nariktati, za Istanbul 40 eur, i nazad 30 eur.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
otom je sumljivo cim je otako jeptino ja idem samo ako je skupo
@sanja90 zaboravila si napisati "akoje" lutko... :)
Ja sam se registrirala samo da ovo napisem:Joj vi ste meni tako svi super.Citam komentare i ne vjerujem,cak i prepucavanja u granicama normale i kulture..Kako fini citatelji...rijetkost :D a da,zasto ne bi isla u Istanbul,isla bi gdje god da mi se pruzi prilika..karte su jeftine bez obzira na ovu njihovu ponudu..
a nisi se morala registrovati, preživjeli bismo bez tog tvog komentara
go home. GeyNijeOk
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KAKO JE RIM KREIRAO SRBE HRVATE BOSNU BOŠNJAKE Srbi ( latinski servi, serbi = rob slugan ) Hrvati ( latinski cretino, croatino = budalina kreten ) Bosna ( latinski bos + nae = volčine govedine ) A šta Turci misle o " svojim " BOŠNJACIMA : tur. bosh + nyak = beskućnik, fukara; izv turski bos + nya = ničija zemlja (pravni status kolonije, latinski terra nullius ) -Portal "KLIX" (naziv nije nikakva "misterija" već obična igra riječi: C(hato)LICS ) koji moderira fanatična katolička mladež (pa u misiji "civiliziranja glupih Bosanaca" mnogi naprave desetine hiljada postova - istinski fanatizam!) cenzurira URL adrese portala Vaše Kraljevske Porodice http://ow.ly/pCeWG
"Portal "KLIX" (naziv nije nikakva "misterija" već obična igra riječi: C(hato)LICS )" - hahahhaha svaka čast.. realno i jest' tako.
Ja čekam dok GRAS ovi kuponi počnu važit ..da hanumu povedem i pokažem gdje se Sulejman snim'o ...
Nek je bar nesto jeftino u BIH.
Ma joj koja furka nevjerovatno. Ja planiram putovanje baš u Novembru za dvije osobe u Istanbul i evo već sam kupio karte sa Turkish Airlines-om i cijena za round-trip je 198€ znači po osobi 99€ ispadne i to je znači puna cijena sa svim taksama, prtljagom, željenim sjedište i sl. Za isti odlazak tj. povratak sa Pesasus-om cijena izađe 339.96€ što je za nekih 40% skuplje. Detaljno to ispadne ovako: Ticket price 133.96 EUR Taxes 80.00 EUR Carbon Emission Fee 0.00 EUR Fuel Surcharge 66.00 EUR Service Fee 0.00 EUR Seat Fee 40.00 EUR Check-In Fee 20.00 EUR Fare Total 2 Adult 339.96 EUR Da ne spominjem da Pegasus avioni slijeću na Sabihu što je azijski dio Istanbula gdje ti treba 2 sata vožnje i dodatnih 50€ za odlazak u centar grada, dok ovi Turkish Airlines-a idu na Ataturk. Ako sam negdje pogriješio volio bih da me ovi iz Pegasus-a isprave. Nije da navijam protiv jedne kompanije ali samo baratam činjenicama i cijenama.
LOL, moraš se taliti za gorivo hahaha :D
Potpuno si u pravu, u maju sam išao službeno u Isanbul, ne mogu se sjetiti koliko je karta jer je Vlada Turske platitla, ali se slijeće na Sabihu jer je to low coast aerodrom , a to je baš daleko od evropskog dijela grada, a taksisti zaklaše sa ciejnama, pa se i to treba uzeti u obzir kada se bira između njih i Turkisha koji slijeće na Ataturk.. Inače, Pegasus nema šaltera, samo online kupovina karata, pošto vidim da ovdje neki baljezgaju gluposti.. Ali su im piloti ludi, i to za medalju, voze ko sumanuti, nikada se nisam toliko prepao, a proputovao sam pola svijeta avionom... da više ne plašim buduće putnike, i one koji se boje aviona:))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čim budem imao 40 evrića odoh malo do Turske
i ne vracaj se
Je li ti nešto smetam?
Nadam se u jednom pravcu i da svi razgulite za Tursku!
Zato je ovaj Ortodox, da se pohvali monofaznom strujom, odmah u nick stavio POWER! :)
Kupi! Kupi, kupi kondom pakovan k'o bombon
jes ahaa
Svugdje se u normalnom svijetu najmanje pola godine prije rezervise odmor, al iz cega ja da rezervisem odmor kad nemam 5 dana godisnjeg a o plati da ne pricam, jer ne zelim nasmijavat nikoga, nisam klaun.
...neka fala sto se mene tice i da su besplatni :-) samo ka zapadu...zapad zapad i nista kao zapad :-)))
Ja sam ljetos isto htio kuopiti kartu za Izmir..haman vala ko u turkishu...
KAKO JE RIM KREIRAO SRBE HRVATE BOSNU BOŠNJAKE Srbi ( latinski servi, serbi = rob slugan ) Hrvati ( latinski cretino, croatino = budalina kreten ) Bosna ( latinski bos + nae = volčine govedine ) A šta Turci misle o " svojim " BOŠNJACIMA : tur. bosh + nyak = beskućnik, fukara; izv turski bos + nya = ničija zemlja (pravni status kolonije, latinski terra nullius ) Vaša Kraljevska : http://ow.ly/pCeWG
prijatelju ti nemas poijma ni o turskom ni o bosanskom....samo me zanima odakle ti to znacenje...uopce nije tacno i nema to znacenje...konju jedan..
SRBI SU PONOSAN NAROD IZ ČIJIH REDOVA SU IZNIKLI NAJBOLJI NAUČNIK SVIJETA(po glasanju studenata iz 20-najboljih univerziteta sveta) NIKOLU TESLU i NAJBOLJEG SPORTISTE SVETA 2011god. NOVAKA ĐOKOVIĆA. NAJVEĆI NARODI SVETA MOGU DA STVARAJU NAJVEĆE LJUDE SVETA(a "narod"od kojeg je stariji GOLF2 je izgubljen narod koji nezna na dali je pošao ni da li je došao,koji je svoju auhtonu bvjeru prodao za večeru je narod koji zaslužuje samo sažaljenje(kao i svaki drugi prosijak) PORED TOGA NAŠI NEPRIJATELJI(amerikanci) SU NA NAUČNOJ BAZI DOKAZALI DA SU NEBESKI SRBI NAJHRABRIJI (mada su to po meni Jevreji,pa onda mi)NAROD NA SVETU I DA SU NAJSTARIJI NAROD NA SVETU(čije gene nosi 40% evropljana. HVALA POTURICE NA PAŽNJI
To je bila slabo uspjesna paljevina sinoc na portalu.( sa manje gramatickih gresaka) Trazi ponistenje ugovora na odredjeno vrijeme.
Još samo da kažeš da ste besmrtni i da valjam od smijeha do proljeća...
U jednom pravcu?
dovoljno,a mi ostali napokon RAHAT.