Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eto, nema SDA, DF, SDP i ostalih stranaka. Nema Bosnjaka u vlasti, potpunu kontrolu nad gradom Čapljina ima HDZ i to 100% Ko je taj koji Vas ovdje ugrozava, majorizira, unistava, kontrolise da u citavoj opcini nemate NITI JEDNU FABRIKU-SVE PROPALO
Ovakvi primjeri otkivaju sve lazi bosanskih katolika koje predvodi HDZ. Kad je ekipa FTV isla u Stolac nedavno gdje vlada HDZ vec 25 godina, ljudi su mislili da su u Cernobilu, nema cak ni trafike za novine kupit. Ono malo sto je obnovljeno, obnovili Bosnjaci.
To je prava istina o ugrozenosti bosanskih katolika, HDZ HDZ HDZ fala Bogu pa ga imate :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
šteta, oni krem štapići su mi najbolji.
Keksi su im odvratni
A jesu bile neke place max. 500 km... a postoje i sad uredi u lasti gdje guzonje "rade"
E pa nema vise jugoslovenskog trzista a granice prema zapdnoj evropi otvorene za uvoz bez carina. I naravno ode sve dodjavola.
Kuja suplja tema. Cuj propala Lasta iz Capljine koja je 50% svojih proizvoda prodavala JNA a 50% na ostalo SFRJ trziste. I koji ku**c ce sad Lasta u toj Capljini.
Glasajte za ADZ rvati bit ce vam bolje :-)
Jedna lasta necini proljece...
Ugasili takozvani zemljaci. Ko ih ....
Steta. Prije 2-3 mjeseca sam u Ingolstadtu kupovao Strudle. Nisam bolje jeo. Sramota stvarno. Vecina njihovih proizvoda se prodavalo vani a imalo je svoj kvalitet za razliku od nekih druhih balkanskih proivoda. :'(
Primjer tajkunstva uvezanog sa vrhom vlasti.Nesposobna vlast za svog mandata samo puni sopstvene dzepove na ustrb naroda
Sve ono što ne syeba agresor i neprijatelj, svede u ravan domaći izdajnik . . . ! ! !
Jos jedan dokaz kakva stoka zivi ovdje, i koliko je Tito bio velicanstven drzeci ih na povodcu. Da pojednostavim, oni koji su sve BiH firme sjebali su kod Tita bili misevi u rupama. Ah da, on nije bio dobar, rekli bi danas ovi. Uzivajmo!
Tito tije kao fico ili stojadin. NEMA VISE. Koga zanimaju price vas prezivjelih komunjara i vase velicanje jednonoge inkarnacije mefista? Ali ja osobno sam stovao taj njegov diktatorski stav. Ustvari, on je zaduzio kardelja (jedinog pismenog medju komunistima) i kardelj je 100% prepisao hitlerov PRIVREDNI koncept zamjenivsi rijeci nacionasocijalizam sa samoupravnim socijalizmom. Tito je opet glumio firera i to je upalilo jer nijedan demokratski sitem ne moze biti uspjesan kao light diktatura.
underwater@, Prvo, nisam komunjara, kako to ostaci ndh fasistoidne izdrkotina ideologije vole nazivati one koji su za bratstvo i jedinstvo, rad, red i disciplinu naustrb brze love kriminalnog poDRijetla. Drugo, pod Titom ne mislim samo na covjeka nego na sistem koji je gajio vrijednosti koje su danas srusene, a kao rezultat tog rusenja imamo sve ovo cime se danas mozemo pohvaliti(uvijek smo po uspjesnosti zadnji ili prezadnji na planeti). Ponavljam, uzivajmo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lastu iz Capljine je kupila Violeta samo je pitanje da li će nastaviti sa proizvodnjom keksa ili će preurediti za ono čime se sad bave. Braća Alvir iz Hrvatske su uništili Lastu a ni Zvecevu se bolje ne piše.
nista novo. stara prica jos od 1991 god . ovo je tek pocetak onoga sta su okupatori i domaci kvislinzi namjenili Bosni. sada ide prodaja telekoma , pa poste , pa elektro privrede, pa suma , pa livada , pa rijeka , pa medvjeda , pa riba , pa jezera ...i onda ce ostati jedna rupa u koju ce upasti glaci SDA HDZ SDS SNSDS SBB BOSS , sretan put u ambis i ne trazite ruku spasa
A koja firma jos nije posrnula kad je u pitanju vodjstvo SDA, HDZ I SNSD, pitam se?! Sve go lopov do lopova.