Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je za naseg trzista,kao i Dacia. Treba vise biti jeftini automobila koji ce biti pristupacni svima.
bravo, da se ne mora kupovati polovan iz 198x :D
Da Lagumžija ima mozga kao što nema, mogao bi ponuditi TAS Rusima za proizvodnju Lade za evropsko i treća tržišta, što bi pokrenulo kompletnu automobilsku privredu u BiH kao i prateće grane kao što su metalurgija, željeznice itd. Automatski bi se mogla pokrenuti recimo i avio industrija. Ako ništa drugo, mogli bi barem sklapati ruske avione i helikoptere u Mostaru za zemlje kao što su Irak, Iran, Alžir, Libija itd.
pa možda tako fahro krene, da mu avione sklapamo u bih.
Mogli bi oni dobar posao napraviti da naprave malo ljepsi automobil i pouzdaniji, i da jos malo uloze u razvoj tehnologije, jbg. samo Golf moze kupiti kajmak na staroj slavi, ostali vrlo teško.
džaba mu da je džaba
Znam te Lado kad si kockasta bila :D
Mene ovo ne tangira jer ja nemam para ni za 'jeftinu' Ladu ! Zato ljubim svoju dvicu k'o sunce žarano jer je to jedino što imam i što se u skorije vrijeme neće mijenjati. Osim ako ne dobijem na Bignu.
...tenak bio, tenak ostao...uz najviši paket opreme dobiješ i gusjenice...piši me :)
..za naše ceste, idealno.... : )
...ma, stroj :))
Ova Lada se moze takmiciti sa Golfom 2 u svemu osim u potrosnji,Dacii nije ni do koljena. Skoda Fabia je spejs satl za bilo koju ladu nema smisla porediti ova 2 auta.
Lada i Renault se prave u istoj fabrici i osim oblika limarije nema nikakve razlike, a Dacia je dio Renaulta
A reno je inace vozilo na glasu hahahahaha. Bolje dobre patike kupit pa tabanat
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
dođel uz nju i cisterna za benzin,u lade min potrošnja 15 litara
Golf II Das Auto
Viđel' ladaru, commi !?
ja bih je sad uzo da imam deset milja dolara, mozda posalje ko iz dijaspore :P
..najbolje auto je , novo auto,......a, i to što kažeš, "možda",....nada zadnja umire..... : ))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)