Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i za ovo je kriva dzamija iz katara i saudijske arabije hahha
Gdje ste nositelji europskih vrijednosti? Nisam vas prepoznao. Je li dugovati dobavljačima europska vrijednost?Sada će doći Rusi pa će te postati nositelji ruskih vrijednosti.
Dok nismo imali uvrede iz Hrvatske na račun naše zemlje i naroda, ja sam izbjegavao kupovati srbijanske proizvode, a kupovao neke hrvatske. Otkad smo postali ekstremisti, teroristi i prijetnja po hrvatsku sigurnost, i teritorij za federalizaciju, ja u nedostatku domaćeg proizvoda kupim i srbijanski, a hrvatski ne ni da je u zlatni omot upakovan. Eto to je cijena nepoštivanja susjeda, naroda, identiteta, suvereniteta.... i nek Hrvatima sad objasne zašto to rade i zašto propadaju.
Isil preuzeo odgovornost.
Opet će najebat na kraju radnici.
Ruse ne zanima nikakav Agrokor. Plasirali su novac a Hrvatska dala garanciju da ce se to vratiti. Tako da ce u budjetu HR pored MMF, SB, i ko zna kojih jos povjerilaca imati sad i ruse. Agrokorom ce se baviti Hrvatska.
Kako se postaro čim mu je bankrot za vratom.
Radio splitski Konstruktor tamo 2000-tih na projektu u Kataru. Katar ih isplati na vrijeme po realizaciji posla. Oni međutim ne isplate svoje podugovarače nikako. To dođe to katarske vlade. Ostanu prosto zaprepašteni. Takvo što nije nikada niko ni pokušao. I istjeraju Konstruktor za vjeki vjekova iz Katara. Eto to su ti nositelji europskih vrijednosti. To je ta Kolinda koja priča protiv Katar i Saudije, a dala bi i guze. Reis Cerić treba pozvati muslimane na bojkot Hrvatske.
naravno da mi nije svejedno...imam rodbine koja je zaposlena u konzumu i to im je jedini izvor prihoda...mislite da ih neko ceka otvorenih ruku ako dobiju otkaz...jasta je.
Pa vjerovatno ce ostati iste radnje i radnici samo ce eventualno promjeniti vlasnike.
Sad pjevaj uz Sinana, cemu da se nadam vise kad mi srce nadu gubi.
Koristimo samo domace
Bogami si pusiona Todoricu...a jeste se i kurchili vala i u Hrvatskoj, a posebno u Bosni..
Zao mi je ljudi koji rade u svim tim preduzecima.
Sad ce se garant Bosnje ovamo izprazniti - neka im, tako treba itd.. uvijek je tuzno se radovati tudjoj nevolji, pogotovo u zemlji gdje je zivotni standard na nivou Kosova i koja cak i nema svoju avio-kompaniju koja je, isto tako, propala radi ljudske nesposobnosti. A da ne kazem da u BIH Konzum zaposljava 5-10 hiljada ljudi.
šta će biti s multi plus karticom ??
Davno sam govorio, ne mozes sve bolan uzeti...Konzum je uzeo svaki cosak, gurali po 3 radnje u 100 metara, zatvorili sve male privatne prodavnice, ulagali milione u neki fensi imidz, sve to kosta, a nerentabilno...sa ostalim firmama koje su uzimali napravili krug u kojem je novac istog vlasnika samo kruzio, moglo se i dugovati sam sebi, sve dok se na ove druge investicije i nazor sirenja nije ispumpao iz kruga pa dosle na red otplate dugova onima koji nisu u krugu jednog vlasnistva..