Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dugotrajno nezaposlene osobe!? Jedna plata kad se ne primi,nakon prestanka radnog odnosa je problem. Za rjesenja treba imat znanje i emocionalnu inteligenciju za malo empatije.
Koje mjere ce donijet cijena barela pala na 92 a gorivo cak ide gore, i drzava pitanje postojil i trrebal postojat sa ovakvim politicarima, kojim ujedno narod daje glas da se bogate a narod ko je...
Clanak bez veze kao i svi ostali koji su bili napisani. Znamo da drzava nece nista uciniti jer Fadil degenerik gleda samo svoj interes i trguje uticajem zbog iskljucivo licnog interesa. Davno je frljooki okrenuo ledja stranci, a stranka jos to nije shvatila. Za frljookog ni u Gradaccu familija ne glasa 🤣🤣🤣🤣
Mozemo jedino ako kazemo EU mrš od nas u 3 lijepe!
da ukinu akcize i pdv na kruh mlijeko ulje brasno eto to mogu
Narod na ulice, jasni zahtjevi. Dok ne dodje na vlast onaj ko ih može ispuniti, nema kući. Biće hladno ko i vani.
Koje mjere...i svijetu citavu proslu sedmicu nafta pojeftinila a u BiH skocila sa 3.26 na 3.31.🤮
Kad nastanu jako ugrozene kategorije, drzava i firme koje upravljaju narodnim resursima, moraju podnijeti dio krize. Racuni za struju po prijasnjim cijenama, subvencioniranje u kupovini hrane za sve koji imaju manja primanja...
Neko s malom penzijom sad moze nekoliko puta manje, al carobnih sto mara je ekonomski lijek! Ne nude se mjere, nego reklama za mjere.
Šta briga Dushanku šta misle eksperti i kako živi naord. Pokupila 30 milja otpremnine i vratila se na 5 milja platu. Dzaba joj gorivo, odjeca, sve... Valja oglobiti sirotinju i ovce da se vraćaju dugovi mrkom zapadu kod kojih se Dodo zaduživao godinama.
Ne zivi se samo 3 mjeseca,. Pomoć od 3 mjeseca nije pomoć..
Da nam ukinu račune za struju godinu dana .
Bravo za sugestija 👏 Corkulacija novca ne smije stati inače nas može gurnuti u recesiju, pa onda ništa ni za poreze. Nadam se da će vlasti pametno reagovati.
Ova drzava, citaj vlast, nije nista u stanju. Sve sto se dogadja, dogadja se po inerciji.
ova drzava... nista