Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlicno!
Svidja mi se! Bravo!
Ima li sta o zanatlijama ??
Sta ste cekali do sada? da ode pola mladih iz drzave? ccc nesposobnije politicare nema ni jedna drzava
Itekako su sposobni! Ova zemlja i narod se planski i sistematski uništavaju pod plaštom njihove nesposobnosti!!!
Ja uredno registrovao obrt i izvozim uslugu (programiranje)? Kako to da sad nije moguce?
Sve je moguće - imaš račun s IBAN-om, možeš primati uplate. Pitanje je šta je po zakonu, a šta možeš dok te ne provale, pa skontaš da to što si mislio da može košta mnogo ;)
Sta me imaju provaljivat, opcina mi dala Rjesenje o registraciji, porezna mi dala ID broj, upisan u federalni zavod za statistiku, trzisni inspektor mi bio i provjeravao uslove, odradio fiskalizaciju normalno? Zasto bi me neko provalio?
Slika uvod u pornić. Sad ona gleda kako se on znoji, zatim mu donese limunadu i počne brisati prašinu po podu, a obline ispadaju.