Komentari (120)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ko?''Skenderija napravljena moderna pijaca''...moderni Sirano..a unistila ju je Alta,BBI,Shidi,itd itd..i ko ce u Skenderiju ici da kupuje ? Kapa dole jedino SportLifeu i vjecno niskim cijenama patika pogotovo proslogodisnjih modela :) !
Plus computers
Ja volim kafu da popijem zimi u Skenderiji :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pa realno ko ce ti pored SCCa i ostalih centara hodat po onom podrumu, jest zalosno i vjerovatno ima krivaca za to stanje al realno ono je rupa obicna...
Ta rupa ima oko 250 zaposlenih.Vise nego alta i scc zajedno.
Ne nazivaj to rupom! Ta "rupa" je bila tu prije SCCa i Alte i tako dalje!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ko je kriv što je Stari most u Mostaru bez turista pust mjesecima umjesto da donosi dobit cjeloj državi?U čitavoj državi par turističkih web kamera??
Skenderija obicna zapusena smrdulja,krezave prodavacice ispijaju kafu pred radnjama sa dupljak kineskom robom.kad je neki sajam onda ispisu flomasterom na komadu papira...treba ono stavnit sa zemjom
Pa nije ni cudo kada sidjete niz stepenice sa glavnog ulaza i udjete u skenderiju, pa vas doceka zagusljivi oblak duhanskog dima, polumrak, male radnje.....i sta, koga kriviti?? one koji su izdavali dozvole za sve one radnjice, a ovaj se hvata ars aevi i carlame??? eto kako je kod nas, kome treba galerija, daj jos koju kafanu pa nek jos vise zadime ..... uzas
MENI JE GROZNO JER STANUJEM BLIZU JADNA SKENDERIJA NI DA UMRE NI DA ŽIVI TREBA JE DOSTOJNO SAHRANITI .KAD JE NISMO ZNALI SAČUVATI NAJ LAKŠE JE REĆI KRIV NEKO DRUGI KRI VI SU GRAĐANI NIJE SKENDERIJA PRIVATNA IMOVINA.
SKENDERIJA NIJE ZASLUŽILA DA PROPADNE OVO JE SRAMOTA CJELOG GRADA . KRIV OVAJ ONA SAMO SE PREBACUJE SJEDNOG NA DRUGOG.
MA EXTRA LOKACIJA ZA VJERSKI OBJEKAT A ZNA TO ONAJ KOJI TIPUJE NA TU LOKACIJU
ne tako predavno uživao sam šetati ovim dijelom skenderije,ali sada su tu lijepi ali u totalno drugoj namjeni city centar i ostali shoping centri,mali smo da bi saznali šta se još krije između cjenovne i necjenovne konkurencije ... lićno se nadam da će suteren skenderije preživjeti i da će biti još blistaviji i u najmanju ruku atraktivan za posjetioce kao i ostali shoping centri
To je namjerno uradeno i radi se,radi hotela koji bi trebao tu biti izgraden..Mozda dugo traje sve to,ali ide u tom pravcu..
Nebi me cudilo prijatelju,kod nas je sve moguce..Lp
hahahah Skenderija je postala centar za nokte gdje velike gazde iskoristavaju omladinu
ma vala i jest se ubilo za podzemne pijace na kojoj bi se prodavalo svo šarenilo i džabaluk iz kine :)
pitajte Dzindu sta je sa Skenderijom
Moja mama kriva. I zašto vam je upitna rečenica naslov?
Sto mi prvo politicari padaju na pamet ....
Skenderiju će pustiti da propadne. Tu je nekad bila džamija i nema sile koja će spasiti Skenderiju, džamija se mora obnoviti. To je 100% sigurno u ovoj i ovakvoj državi.
NISI TI VJERNIKA VIDIO NI NA KABLOVSKOJ NARKOMANE JEDAN PSUJES MAJKU LJUDIMA ZATO STO NEMISLE KAO TI.
krivi su klosari sto dole sjede piju kafe i gledaju kome ce ukrast kasetofon