Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo toliko glupa nacija koja reže granu na kojoj sjedi da me ne čudi da se dopusti Kinezima ovako nešto kao što je izgradnja termoelektrane. Sve iole pametne zemlje su odavno zabranile termoelektrane. Kod nas će neka kockasta glava pogoditi pos'o, pokupiti lovu i sa famElijom preko grane.
@MimaSis Istjerali nase oceve ko kerove iz Aluminija, zabranili im ulaz skupa sa psima, Nakon rata imali place po 3 000 maraka u prosjeku, kupovali Mercedese, vikendice, parfene i nakit quravama, dok su nasi ocevi tumarali po Mostaru, bez prebijene pare, ili vozali turiste i konobarisali za 500 maraka. Pa sevap ih je zatvoriti. Hajmo kamenjarski srbi svi u Svabiju.
Cuj gradnja termoelektrane pa da budete zagadjeni ko Tuzla, Zenica i Sarajevo. Ko u danasnje vrijeme gradi termoelektranu, a pogotovo blizu urbane zone.
Istjerali nase oceve ko kerove iz Aluminija, zabranili im ulaz skupa sa psima, Nakon rata imali place po 3 000 maraka u prosjeku, kupovali Mercedese, vikendice, parfene i nakit quravama, dok su nasi ocevi tumarali po Mostaru, bez prebijene pare, ili vozali turiste i konobarisali za 500 maraka. Pa sevap ih je zatvoriti. Hajmo kamenjarski srbi svi u Svabiju.
Savjet za radnike Aluminija=napaćene katolibanske ekstremiste u nestanku, "prodajte sve i idite za Irsku"
Neka kupuju struju iz Hrvatske. Mozda je jeftinija? Ionako je kradu od Bosne.
Treba im dati karinu, kineska gamad
Umjesto jeftinije struje bolje da radnicima smanje plate na realnih 500 maraka i tako ce biti u dobitku.
Kad vise vole da je pravim hrvatim iz hrvatske bolje nego njima samima. Sta cu im ja neka ih hrvatska zigu kad moze a mene sto se tice davno je ovo trebalo zatvoriti.
Istjerali nase oceve ko kerove iz Aluminija, zabranili im ulaz skupa sa psima, Nakon rata imali place po 3 000 maraka u prosjeku, kupovali Mercedese, vikendice, parfene i nakit quravama, dok su nasi ocevi tumarali po Mostaru, bez prebijene pare, ili vozali turiste i konobarisali za 500 maraka. Pa sevap ih je zatvoriti. Hajmo kamenjarski srbi svi u Svabiju.
Ne znaš ko bi bio veći mutljaroš da kupi aluminij, kinez ili arap. Neće proći dugo vremena neko od njih bi bio spremna da kupuje i ulaže, ali radnici bi radili za minimalce i siću.
koda moraju raditi za minimalac.ostaviš poso i tako svi.pa ćemo da vidimo
A hoće li plata biti 3 000 KM po radniku ko u ex HDZ Aluminiju?
Tražim od opštine poslovni prostor od 150 kv.m.uz najamninu od jedne km po kvadratu Zaposlit ču četiri osobe Sebe .ženu i djecu.......i da me osobode poreza 10 god.Nešto slično što traže Kinezi Dajte jeftinu struju da mogu dobro zaraditi......
@gooUser1553187754 Nisi ti Amko druže pa đaba prostore da dobijaš!
vlada federacije je većinski vlasnik aluminija sa 44% udjela. dakle sda stranka na čelu sa bakirom koji je uništio tu firmu samo jer se nalazi u hercegovini, to isto radi i sa krajinom naseljavanjem migranata, dok su sarajevo očistili od istih.
@i7f Nešto ti ne ide matematika mora da si luftiro ....od 100 % ...44% j veče pod 56%.??????
@i7f hajd ne rise, zna se ko je vodio aluminij
Ljudi nemaju plate, staz, osiguranje a vi se odbijate sastati sa investitorima... p*cka vam materna lopovska
Jedini dio BiH bez smoga i dima pa sad termoelektrana. Ne moze!!!
Ponovo ce kamenovanje da bude na snazi. 😒
5 Godina struja 31€ po Megavatu u tom vremenu izgradnja termoelektrane koja ce tvornicu napajati sa svojom strujom i to je ne prihvatljivo????????? Ovo je krajnje ne odgovorno od vlade
@RisbO e čuj [ne odgovorno, ne prihvatljivo], prvo završi školu pa onda nalo o ekonomiji
@RisbO neprihvatljivo i neodgovorno se piše skupa!
Pa kad uhljebi imaju platu po 4-5 hiljada maraka, ovih 31 euro po megavatu za Kineze bi bila prava sitnica