Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina velika narudba u BiH je ona tipa; "veliku u cijeli somun s lukom, i bolje pecenu" .. 😁😁😁
Pogledaj ovi Kineza kakve su tehnologije donjeli. 98% Krezube stoke nema pojma za sta sluzi jer je Kina 200 godina ispred BiH.
Mi sedla i palete a Kinezi svemirske brodove i astronautska odijela...
Mi nemamo mesa za sebe.Mi nemamo meda za sebe dovoljno.Ovdje šta god se proizvede kvalitetno i ide za izvoz odmah je manjak na domaćim policama.Ne znam kako to misle naši privrednici da postignu jer uz ovo ide i manjak radne snage.Neće ljudi više da robuju za 500 maraka.Treba se mnogo toga promijeniti da bi ova zemlja postala uspješan izvoznik.
Ako traže ozbiljnog partnera, morat će se dobro potruditi. Jer na Balkanu gereneralno, ozbiljnih partnera je jako malo, kriju se od države, jer ako ih država primijeti, ugušit će ih momentalno.
braco kinezi, japanci, korejci, vijetnamci da ja vama kazem nesto iskreno nemate vi sta ovdje kod nas trazit. vi ste nas prevazisli i zivite ispred nas najmanje 56 godina. bezveze dangubite kod nas, bolje vam je idite u njemacku, austriju, švicarsku gdje ce vas razumit na prvu rijec. svako dobro i lp
Trebalo ih je provozati brzim talgom do Bihaca
Srbi mogu izvozit genocit a ovi juznjaci UZP, na veliko i to dirketno iz Haga.
Sta vi mislite, kina je trziste od 1.3 milijarde ljudi. Nije to sleper dva mjesecno ili dnevno, to je sleper dva u sat vremena a mi nemamo kapacitete nazalost.
@moa Nemamo mi toliko kapaciteta da zadovoljimo kinu, ali zato će se naći stručnjaci poput Dodikovog sina da uvozi jabuke iz Češke, izvozi ih u Rusiju, pa onda opet te iste jabuke uveze iz Rusije da bih izvezao u Kinu. Pa lopine su to prve klase, teško je njima dohakati.
Mostarski vasar a ne sajam,kinezi su se sigurno sjebali kad su vidjeli nasu sramotu Izvinite kinezi u moje ime
hoce kupis nece kupis tli malke
E jesu našli gdje će tražit velike partnere