Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pored sve naše bijede još nam ispiraju mozak i ovakvim izjavama. Gdje je kraj?
Konta valjda, nemamo ekonomiju (proizvodnju koja stvara višak), pa nije ni duboko potonula.
kako moze potonuti nesto cega nema
E ovo je 100% istina... Samo bih još dodao i to da svi živimo dok ima MMF-a! Kad ne bude MMF-a kukat će se naveliko !
Kukaćemo mi i radi MMFa i biće nam žao što ga nema. Sve što je dao on će i da uzme.
Nije preduboko, nego vec odavno roni podmornicom...
On svakog mjeseca 10 000KM dobije za svoju funkciju u Centralnoj Banci. Recesija je njemu poznata čisto kao ekonomski pojam, ali ne i životni. Naslov i izjava za Nadrealista.
znaci treba je jos jebat?!
pa nije preduboko... jos se moze disati na cjevcicu u zivom blatu...
A sad nije potonula, jel? A sta je sa strasnim losim imidzem koji je BiH dobila kad su bankari i guverneri straaaaasnih evropskih zemalja bili taoci u Parlamentu BiH? Mozda je ovo samo jedna hrabra izjava naseg guvernera!? Kao sto je bila ona nesebicna - " Pustite njih i ja cu s vama blokirati" MOZ SI MISLIT!!!!
Gledao sam gostovanje ekonomiste Alekse Milojevica na Bn Tv nedavno.Na pitanje gdje je dno ekonomske krize u BiH on je odgovorio ovako nekako;Ovako moze trajati jos godinama ali dno krize je kada pocne otimacina za osnovne namirnice i kada pocnu socijalni nemiri.
Samo ce nazalost kod nas prije poceti naconalni nemiri. Pitanje treba da glasi gdje je dno strpljenja, dokle ovako vise ?
Hoce da kaze da se jos uvijek ima sta ukrasti i opustositi...
Ovako nešto ne bi trebalo da izjavi prvi čovjek monetarne politike u BiH. Ovo je obmana ili nepoznavanje osnovnih makroekonomskih kretanja u jednoj državi. Plus on je dr ekonomskih nauka. Ma dajte UZAS...
Naslov za Nadrealista.
Hahaha, monty python flying circus. :D Na kojim je on drogama...
u pravu je, BiH ekonomija nije preduboko potonula nego je POTONULA!!! PREKO 350 MINISTARSTAVA NA 4 NIVOA VLASTI, OPŠTI ZAKONODAVNI HAOS, preko 80% budžeta se troši na plaće na javnu potrošnju i dr... Korupcija u BiH je prema transparency international na samom vrhu, čak smo i afričke zemlje prestigli! Socijalna skrb je orgomna ali najmanje pošteno raspodjeljenja prema onima koji je trebaju. Ethno-nacionalni uzusi su standardi življenja u plemenskim partijskim klubovima itd.. BiH je ODAVNO POTONULA...
Hvala na informacijama. ZNAMO I BEZ TEBE.
Dok god ovom gospodinu lijeze plata od 7500 km znaci da ovdje niko ne tone osim obicnog naroda.Tako da za vas nema sekiracije.samo smo mi jadni i zalosni.
@kraftwerk Imao je do jedno godinu unazad 14000km pa su mu radi krize i stanja u drzavi to prepolovili,ma ovo je država za poželiti,Bože sačuvaj ljudi primaju po 300km plate ovo je strašno sa kolikim se ovi ciframa umeću kao da su šeici...
Pa naši narodi i ove naše republike su sa vama kriminalcima dotakle dno dna !!!
Ako želiš znati njegova je plata preko 20000 KM i plus razni dodaci sa strane. Doktorirao na račun države, predaje na fakultetu i svaki mjesec ima 6000 KM kao član upravnog vijeća CBBiH. Ovo za platu je 100% provjereno iz Porezne informacija.
Nije radioaktivno, malo je radioaktivno
E moj TheOstruga daj Bože da se nešto desi, jer ja lično više ne vjerujem niukakve promjene. :(