Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj Kapo nekom je u interesu da ne'napredujemo kao drustvo, kako ekonomsli tako i socijalno. Previse smo zaljubljeni u svoj egocentrizam,nek je meni plata na vakat ( daj samo meni pa makar i strano bilo). Dok god se mi ne'opametimo, odnosno neprobudimo iz svog zacaranog kruga ( sebicluka, i golog interesa popracenom korupcijom, kad je interes samo licnog karaktera, haj sta fali podmitit ) . I normalno kad neko hoce zdrav projekat, naci ce sto prepreka na putu samo nebili bio zaustavljen. Kapo svaka tebi cast sto imas toliko snage i volje da se boris za ovaj napaceni narod!!!
da napredujete...od smjena ma sve boli
Sramotno : Ambasadori u akciji protiv BiH proizvoda. https://m.youtube.com/watch?v=d4xrlR-XJJM TV1.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne prodajete robu od zapadno-hercegovackih uvoznika,tu je problem,znate pred kim se Zuti odmah saginje i gace skida!
Pogledajte malo i s druge strane. Moramo podrzavati domace jer jedino tako se moze prezivjeti ali se takodjer moraju postovati i sanitarni uslovi, pravilne deklaracije na proizvodima i sl. Svi mi zelimo pomoci ali ima i onih koji pokusavaju iskoristiti priliku i na brzaka zaraditi. Pa pogledajte samo med. Pravo je lutrija kupiti pravi med a svi se zaklinju da je pravi i original dok ne skontas da jedes samo secerni sirup.
Moj Kapo zna se nema se para u budzetu pa udri po sirotinji,zalosno je to da se izmisljaju razlozi koji uopste ne postoji u prvilnicima o prekrsaju. ja cekam da dobijem resenje o prekrsaju pa da predam na sud.to je jedini nacin da se odupremo.
MENI SMETA SAMO ŠTO PRODAJETE na tim tezgama kineske sintetičke jorgane i dušeke i ne plaćate porez. Imate buvljaka pa tamo ! A i tolike robne kuće po sarajevu !
Kapo@ne treba da se sikiraš i pitaš kome smetaš,samo razmišljaj kome ne smeta ta vaša trgovina i povečavajte zadovoljstvo kod tih što ne smetate a njih če vremenom biti sve više i više.
A ja baš neki dan čitala da je povećana prodaja domaćih proizvoda unazad godinu dana!
Smeta lobijima iz Hrvatske i Srbije, eto kome smeta i nasim nezasitnim Hijenama u odjelima sto ih svakodnevno gledamo na svakom jebenom Mediju i portalu.
...smrad LJUDSKE GLUPOSTI...
SDP i HDZ imaju svoje ljude u VIKu pa sad kad su vidjeli da mi bojkotujemo KONZUM oni domace proizvode napadaju... i kazu da nije rat, ovo je atak na odbranu BiH od strane agresora Hrvata u BiH BOJKOTUJ KONZUM I SVE HRVATSKE PROIZVODE IZ (HR I BIH)
ovaj Kapo je dobar ublehaš ali... ima pravo što kaže da iza ovoga stoji Konzum,Dukat,Perutnina Ptuj i drugi trgovački lanci i proizvođači kojima ne odgovara da se kupuje domaće. dakle narode dođite pameti i kupujte domaće proizvode to je dobar odgovor inspekciji koja ne ulazi u Konzum već godinama
čovjek radi, bori se, okarakterišeš ga ko ublehaša...vjerovatno bi treba sa guza na guz, sa kafe na kafu da baca šuplju,onda bi bio pravi. Jeste otrovani hebo te...
ali 2008 čovjeka znam lično i znam šta govorim.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Na par metara od te lokacije prodaje se to isto na pijaci, dalje, mesina izložena po vitrinama (čitaj, ne u vitrinama) prodaje se u tržnici, za ovo godina kroz auto pijacu ja vjerujem prošlo je desetine miliona maraka robe, od toga dobar dio odnosi se na prehranu, zatim pijaca Heco na kojoj se meso prodaje sa kartonskih kutija, ostale pijace neću ni da nabrajam, kao ni parkirane automobile. Ne kažem da se zakon ne treba poštovati, ali ovdje su prioriteti pobrkani. Nekome nije cilj da udruženje koje se bori da domaća privreda profunkcioniše radi u tom pravcu. Pozivam inispekciju da obiđe sve gore navedene lokacije i uvede red, jer reda treba da bude!!!
Sto ne mogu ovih pi*kica sto dodu i napisu "jednom sam se otrovao od kajmaka ili pavlake sa trznice" i o da osudjuju sve domace proizvode kao ne treba kupovat, izdajnice ubij se nemoj zivjet, naravno da je ta roba kvarljiva jer nema hemije u sebi za razliku od komercijalnih koji su sve osim onoga sto pise da jesu. Umrite izdajnici domaceg
Ma zapakujte i te inspektore u te vakum vrecice da se nepokvare. Mozda ce tako malo duze da traju.
Kapo jebo inspektore to je svakako zadnji šljam čuvaj te što rade na okupu na kraju krajeva uzmi prostor na HECI i organizuj šta hočeš neboj se šljama inspekciskog več su uzeli paltu i za ovaj mjesec.
Pa ako je problem samo u jednom papiru , neka ga nabave , sta je problem?
Pa u papiru je i problem,po kantonalnom zakonu je dozvoljena samo flasa
Pa kpji su to produkti gdje je dozvoljena samo flasa.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ako postoje pravila, njih se moraju pridržavati. Bude svako malo i neki sajam jedne prijateljake nam zemlje, pa dovedu očnog ljekara da ordinira u parku ispred Svjetlosti. To je, naravno, u redu i nema pobuna, inspekcija i sličnih stvari, da se prijateljima ne zamjerimo.