Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A što ide pomoć u Kanton Sarajevo? Što ne ide svima?
pomoc samo za stranacke koronaprofiterske pudlice...
@BoleVucibatina oj ne brini ne ide u Sarajevo samo ovim guzonjama sto su se ustolicile ovde. Narod ce biti i gladan i zedan a kao pomoc pristize.
Brdo para "doslo" u Bosnu poslije rata i sve do danas, mogli smo postati Dubai a ostali smo obicna debilna selendra!
Prvo prodajte limuzine, pa onda tražite pomoć države”: savjet svim biznismenima koji otpuštaju radnike. Rece bugarski ministar
Sve sarajevu a nas ko jb ,,koja je to privreda imate rudnike,elektrane al zato imate sjedište elektroprivrede,bht,pošte i svega sve na budžetskoj sisi ŠTO VAS KARADŽIĆ NE ZAUZE
Samo kanton Sarajevo ? A šta je sa ostalim kantonima!? Nisu u krizi ili nisu bitni !?
a sta ce dobiti firme u Kantonu Sa od toga ? Dobit ce m... Marjanovo . Firme koje ne rade svakako trebaju dobiti ali i firme koje rade ali imaju pad prihoda i prometa a nisu nikog otpustili i nemaju duga drzavi .
Nevjerovatno, na listi djelatnosti kojima ce OVA vlada subvencionirati minimalne plate za mjesec mart su kladionice!!! eee ba pa gdje to ima.
NECEMO SAMO DIO HOCEMO SVE U NAS ZLATNI KANTON I TO ODMAH
Bakire jesi li kupio novog BMW-a,ako nisi sada imaš priliku da pokradeš državu više nego ikada što si pokrao, pusti sirotinju nek gladuje.
Sad ne smeta sto je pomoc samo za kanton Sa? Licemjerno...u najmanju ruku...
Molim Vladu Kantona Sarajevo da ne daje pomoć firmama koji su i bez korone virusa davali radnicima otkaze bez razloga. proglašavajući tehnološkim viškom. Razlog što mu nisu dovoljno zaradjivali, gazda davao plaću 500 KM i to VSS i još uzimao pripravnike na račun biroa svake godine. Dok mu je zarada iznosila po nekoliko miliona maraka. Možete provjeriti na birou koje tehnološki višak !!
Danas direktor Civilne Zastite izjavljuje da nam ne treba kanader, niti treaktor, jer to nam treba samo mjesec dana u godini. Pa i on kad nam zatreba, ne radi svoj posao kako treba, a prima platu cijelo vrijeme. Po zakonu ekvivalencije, ne trebaju nam kanaderi, ne treba ni ovakav direktor
Taj novac ce se samo prosuti jer ako ce se dati gazdama a znamo da od turizma ove godine nema nista cemu onda to ... bolje da se daje nekim tvvrtkama d a povecaju proizvodnju, prosire, preorjentisu istu i sl... veca korist... al dobro sad..
ŠTA JE ZA RACUNE OD RADA I TOPLANA STO STIZU A NE MOZEMO BITI U RADNJAMA??? STA NAM JE ZA DOPRINOSE????
Eto para za budzetlije, nema smanjenja placa.
Svi vi trebate otić s političke scene počev od vrha trojice pokvarenjaka. Problem je samo što ste i što ćete u međuvremenu upropastit ovu zemlju.
Bunje i ala budnje