Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šteta za najbolji meteorološki aerodrom u BiH. Ali seljaci su u stanju pokvariti i otjerati sve osim četnika.
Glup si
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/vise-djece-ubijeno-u-cetiri-mjeseca-u-gazi-nego-u-cetiri-godine-u-ratovima-sirom-svijeta/240313086/komentari
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo ne znam đta će 17 mil za Bihać za aerodrom. Mislim OK neka Bihać dobije pare i treba, samo što za aerodrom.
tamo je Trojka dio Vlasti a u Tz ih nema u Vlasti
Dodik, Čović, Šmit... krivi... da imamo naftu kao arapske države, uvozili bi gorivo i bili u minusu...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A da počnete razmišljati o otpuštanju viška radnika koje ste svakako primili preko štela i stranačkim putem? To je i očito jer se vidi da su vam uposlenici nesposobni da rade svoj posao.
Iz tuzle lete na tri destinacije a iz sarajeva na 10, ovo je 2024,idemo unazad
Pa zar vam vec jednom nije jasno preko 30 god. kradje ,muljanja ,ubistava nemaju te spodobe vise osjecaj za realnost oni hoce da cape vise nego sto Wizz Air Sam treba da zaradi... Oni nisu zasluzili da baljegu po cesti ciste..
Zato i postoji izreka "glup kao Bosanac", treba otvoriti još aerodrome u Ilijašu i Srednjem, i svaki subvencionirati s po 100 milijuna KM. Bit će ekonomski opravdano čim populacija naraste. A milijardu. Umjesto da izgrade autocestu do Tuzle i zatvore Butmir, maheri vole vidjeti avione kako se provlače kroz maglu, a sve mora biti u Sarajevu, a što više tetoše Sarajevo, ono sve gore.
Glanceri ,daj im taxe.One šalteruše iz okolnih sela nisu dale pricati sa sobom .Svugdje na svijet uposlenici prijatni,nasmijani.Kod nas kao da su volonteri,dodje kao da je na kursu a ne na poslu.Ima pekara puna tuzla,smjestit ce se to podobno osoblje.
Izgleda da je im Sarajevo otelo letove. Najgore sto ni Sarajevo nema interesantnih novih linija. Sve je ovo jako, jaaako siromasno
subvencija je potrošena, a aviokompanija se povukla, suspendujući sve ranije zakazane letove koji su planirani do 31. marta ove godine. SVE JE JASNO! NOVCI POREZNIH OBVEZNIKA ZAVRSILI NA RACUNIMA LOPOVA. BOSNA JE TO!
Mislim da je krajnje vrijeme da kantic kupi 3 - 4 aviona. Kantic Airlines.
Kantic nazalost nece moci ,al imas sda,uzp kocijase moraju se pare negdje oprat...
Ko normalan bi dao subvencije nekoj “aviokopmaniji” s dva aviona koji su stariji od mog traktora IMT-a 539. Uz to pomenuta kompanija leti u nekakav saarbrucken, halmstadt itd… Wizz Airu ste trebali dati sve sto ljudi traze jer je zahvaljujuci njima aerodrom dozivio preporod. Zato sad kljuc u bravu i pustit krave da pasu travu oko piste
Do Oktobra pretprošle godine su na ovom aerodromu letjeli Ryanair i Wizzair i onda dolaze nametnute trojanske i Kasablijske kučke sa dezerterima poput Forte. Rezultate evo vidimo..
Zasrali su otjerali su svojim zahtjevima Ryan air... Do sad bi bio najjaci.
Pitanje je da ako se sprži toliko građanskog novca na neuspješan projekat, da li trebaju osobe koji su krive za ovaj promašaj da dadnu ostavku? Ili trebamo očekivati novi bezuspješno projekat i novo trošenje građanskog novca zbog možda nekompetencije?
160 hiljada putnika za prva tri mjeseca zadnje godine. Samo da ostave 10 maraka to ti je 1,6 miliona maraka. ko kod je ovo sjebao, on je totalna budala.
Dabogda propali svi,uzmu ti pare za karte pa ti onda kazu da nemozes putovati a pare ne vracaju...Nema tu napretka
Aerkdrom u Bihacu su zapocele neznalice kojih je najvise u ovoj drzavi i jos im dato pravo da donose misljenje.E sad kada se vidi da se sa tim aerodromom pravi novi Obrovac ovi sto su odlucili da se pravi taj aerodrom moraju dovesti do kraja projekat po cijenu zivota.To je ono kada kazu da se pita moze napraviti i od go...a,ali treba naci ko ce pojesti