Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Korupcija se rješava za šest mjeseci, ako ima političke volje, minimalne izmjene ZKP i KZ-a te obezbijeđena finansijska sredstva. Dosadašnja priča o borbi protiv korupcije je samo politička šarena laža i zamazivanj eočiju javnosti.
Da bi rijesio korupciju moras narod cijeli promijeniti...
@Hajro dok ELENI ne zapusimo ckapi, nista od posla...Dzaba krecimo.Mic po Mic Poljine 2014-2021.
Moze se primjetiti da stranci imaju dobar vid
Drzava koja ne postuje ni vlastiti ustav izborom Komsica hahahaahha
Pa to je signal koji saljemo i stranim investitorima i dijaspori: Sve smo zakomplikovali i korumpirali, da je najbolje da ne dolazite sa vasim investicijama ... Kako drugacije tumaciti? za 25 godina niko nije prstom pomakao da olaksa birokratiju i pojednostavi pravila
Ovaj narod ovdje to tako zeli. 80% naroda ima mentalni sklop takav da radi samo sa stelom. Niko se ne pouzda ni u sta drugo, samo da li neko njih zna ili oni nekoga. Sve nam je tako. Od zdravstva, "tendera", zaposljavanja. Cak se pocelo i u privatne firme zaposljavati sa stelom. Niko nece da sagleda realne mogucnosti i potrebe, samo stela. Zato i propadamo. Nije drzava kriva, nego mentalitet naroda!
Pa sta ocekivati od naroda koji ce vise truda potrositi da zaobidje zakon, nego da ga prati i postuje, i onda kuka kako nema pravde i pravne drzave. Od prevarantskih roditelja nece biti posteno dijete.
Zakoni još iz 50ih. Kad vidim Novalića kako hvali napredak drvne industrije rekao bih da čovjek nije još ni provirio iz svoje šupe. Taj čovjek tvrdi da je sposoban!U čemu!!! Da potvrđuje napretke izrasle na zakonima iz 50ih. U 50-im crnci su u americi bili odvojeni od bjelaca. Te zakone Novalić hvali. Ništa taj novalić nije uradio da poboljša zakone , slobode, i inovacije već samo hvali one rijetke koji su se snašli u režimu našem koji pruža šanse samo rijetkima.
Pa to vam kao tek sad jasno ili sta vi mislite sta arapi i turci vide u vama! balkanska stoka qrve i jedina zemlja s kojom mogu zapad i EU podebavati
Strani investitori i ne dolaze da ulože ozbiljnu lovu, već da operu lovu ....ovdje imaju dobre sagovornike.......
Nista novo ....dajte neke novije vijesti ......:(
Šta će Trojka uraditi po pitanju smanjenja dužine procedure za registraciju firmi? Šta rade na poboljšanju klime za dolazak investitora?
Bosna je jedinica mjere za korupciju! A i susedi su u istom mjernom sistemu.
Tekst izvještaja je tačan, precizan i priziva mi u sjećanje sve one face, institucije, dopise,.... kurce i palce koje ovaj jadni narod čine zakovanim u siromaštvu. Reći ću samo jedno svim korumpiranim stranačkim skotovima: da Bog da te pare što uzimate, tačnije rečeno reketarite, od ljudi zatrebale da sebi kupujete citostatike! Uništavate sistematski budućnost naše djece - gamadi neradničko-kriminalna.
Ma de ba dedo ,pa ja verujem Vucicu i Dodiku .i I zajedno se nasmejasmo kao i oni nepismeni kao sto smo nas dvojica .
A kaze meni moj dedo : nemoj ti sine slusat ove botove i lazove koji su se namnozili na klix.ba , to je 90 % iz srbije i rs .
Ovdje moraš i na trafici imat štelu da ti ne uvale novine koje je neko već listao