Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najveća prepreka su nesposobno i neprijateljski nastrojeno osoblje bh predstavništava i ambasada koji pare poreskih obveznika troše za vlastiti dobar provod a ne promociju države
Nikako eto kako.
Ovo su odlicne preporuke, lako su provodive i efekti su brzo vidljivi kao sto se primjeti kod nas u Gorazdu. Njihovim provodjenjem kompletna privreda u BIH bi se oporavila do 2020 i mogla bi otvoriti potrebnih pola miliona radnih mjesta.
Demire Za mene je ovo losija verija Snjezane u zemlji cuda, a sta je to za tebe lako provodivo i koje su to odlicne preporuke?
To je prica jos od 1996 i do sada vidimo ne daje rezultat. Konkretni i ciljani programi, prvenstveno oni ciji rezultati su dokazani u ekonomskoj praksi (kao sto su ovi predlozeni) garantovano proizvode rezultat. A tema i jeste kako napraviti iskorak, a ne kako ga ne napraviti, sto je velika razlika jer svaki novi savjet je dobrodosao, a u ovom dokumentu ih ima bar 15 koje sigurno donose nova radna mjesta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa kako. Ubacite Hajrovica u drugom poluvremenu.