Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što bi rekao naš mudri premijer Fadil "nije ona propala nego više NE radi" 😂
To je ta retorika I terminologija.
Pranje para i ništa drugo
Nijedna kompanija ne može opstati bez državnog protekcionizma. Tako je Air Bosna imala let za Sarajevo iz Zagreba pola sata nakon Croatia, a mislim i za Beč da su išli nakon Austrian, i lično sam bio u avionu od 113 sjedišta, bilo nas je troje. A otišla je puna Croatia. To su te subverzije koje idu preko domaćih izdajnika. Naravno da će propasti.
Fly Bosnia = Odletjela Bosna
PITAJTE AL SIDIJA I BAKIRA STA SU URADILI
Ozron.
propalo je jer ova ukenjana drzava nema sluha za domaceg avio prevoznika i bilo sta sto potiče iz BiH... placajte Orbana i njegov wizzair magarci
Odletjela u dugove ,da je bila FlyAlia možda ne bi propala
U svemu je zalosno sto su se zbog necijih privatnih intersa unistili nacionalnu kompaniju, nasu Air Bosniu koja je bila u ono vrijeme poslije rata imala dosta sanse da postane respektabilna i uspjesna avio kompanija srednje velicine koja je kao takva bila potrebna ovolikoj drzavi ali nekome to nije odgovaralo i bi to sto bi.
I neka je propala, dosta vise arapcina koje oce da peru pare preko korumpirane Bosne. Sikter!
@gooUser071750 o cemu ti pricas.Propali JAT.Nije on propao nego je sebi Srbija dala za pravo da otme imovinu JAT- a,infrastrukturu,avione koje smo mi svi placali prije rata i pretvori ga u njihovu nacionalnu kompaniju.I dan danas u njihovoj floti lete avioni iz flote JAT-a.Jedino su dobro uradili sto su usli u posao sa Arapima a aerodrom dali u koncesiju Francuzima.
Šteta! Hrabar je to bio ppduhvat ali dodje covid i reset nisu preživjeli. Dobro bi bilo imati domacu avio kompaniju, kako god.
To nije nikakva domaća avio kompanija. To je privata kompanija koja s državom nema ništa osim što je poguznički u nazivu koristila naziv Bosna. Marketinški blef koji nije uspio. Ne da mi se kopati po starim postovima iz vremena osnivanja kompanije. Sve što su činili upućivalo je na samo jedan ishod koji su i doživjeli.
da nije Konjakovic bio uposlen na nekom mjestu?....hmmmm 😂
sta kaze roki,cekamo da vidimo sta cemo hahhaahhhaahahah
Flybosnia eir mars
Kad vode podobni, a ne sposobni.