Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma šta je poboljšala, sramota me rec odakle sam
Brend se veže i za identitet. Kad prođete starim gradovima i vidite šta ti ljudi prodaju, kao da ste u Istanbulu. Uvijek baklava, džezve bla bla. Baklava nije naša. Naša je smokvara kolač. To se jedino u Hercegovini pravi i jogdje drugo.
Kad imamo puno nacionalisticke mrznje to treba pretvoriti u turizam u mostaru moze i na entitetskoj granici dobrinja dovesti guriste pokazati mrznju razlike ulice fašista zlocinaca objasniti ljudima sta imamo i kakve su to besmislice u jednoj bih
Oni se bave projektima i harče tuđe pare dok u isto vrijeme održavaju ovu kriminalnu hobotnicu na vlasti a njihova administracija namjerno pušta da se zakuhava na Balkanu da bi naštetili EU, a ovi političari kod nas šute samo da im je kakve hedije i donacija, nemaju žile ni trena, zato ova administracija mafija može prodavati ublehe.
Naprijed Bosno i Hercegovino trojac koji širi mržnju decenijama če projesti zemlja ali Bosne i Hercegovine če biti. Mladost če prevazići sve❤️
Dijaspoara najbolje i najvise promovira BIH.Osim dolaska Dijaspore Arapa Turaka dolasak Njemaca Austrijanaca Itelijana i svih drugih je naveci doprinoos Dijaspore koja svoju zemlju predsstavlja u inostranastvu pogotovo kroz medije intrenet i licnim prijateljima pozannicima pokazuju nase ljepote nase zemlje time i porast prisutnosti stranih gostiju zantizelje i otkrica BIH kao nove intresantne destinacije... koja je jos uvjek ne otktivena.
nikad vise: rusa, poljaka, italijana. poljaci koji su prije bili tranzitni jer su isli na hrvatsku obalu, sada ostanu par dana kod nas pa idu u hr.
moze se uz vrlo malo ulaganja postici ogromni rezultati. Samo je bitna ideja i volja a ne da turisti lutaju prepusteni sami sebi. Gledam u Sarajevu vrlo malo organizovane turisticke ponude tipa izleti i slicno.
Uz vrlo malo ulaganja? Marketing budžet Švicarske turističke zajednice (koja je mnogo razvijenija od nas) iznosi 50+ miliona franaka.
Mozemo popraviti brend tako sto cemo smijeniti ove mevjede sa vlasti, a i sami se kao narod malo promjeniti. Al za to trebaju generacije, a kako vidim po ovim mladim ne pise nam se dobro.
Imamo zaista nevidjeni potrncijal, more, planine, rijeke, istoriju. Nemamo ekolosku svijest da cuvamo i cistimo sto imamo, to je turisti najvaznije cistoca. I na sve to nemamo 6 mjeseci adekvatna grijanja, bez smoga, uglja, drveca. To stranci nece. Ali dok Hiffa i drvosjeca vode zemlju dzaba svo prirodno bogatstvo koje se samo istopi u crnilu
Malo je i EXPO Dubai doprinio, iako ce SDA simpatizeri reci suprtono.