Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konjic - mjesto ugodnog zivljenja, ekonomija, klima, istorija, grad ima dusu. Nije bas sve u prepostenom, precasnom i prehrabrom Sarajevu. Kompleksaši. Kosarkasi. Ugledajte se malo, uhljebi.
Sarajevo su neuspjesni difovi kadrovi i dezerterski fgrovci nacinili kasabom
Prvi dio komentara odlican, kontam lijepo za pročitati... Drugi dio shranje zivo.. Zasto sve porediti, zašto pljuvati? Pa zar ne možemo gotiviti, hvaliti, voljeti i Konjic i Sarajevo? Prestanite bit bijeda zatvorena i zatucana, cijelu BiH i sve njene supe prodjes autom za manje od par sati, a svi se nesto nadigli, ogradilo bi svoju mahalu, nazovi grad, kanton, entitet, sta vec....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konjic je super mjesto.Cesto odem tamo na veceru laganini se proseta onda imaju fin hotel na izlazu prema Borackom.Ma ljepota.Ovo ljeto ce se i za vikend otic jer spoj prirode dobre hrane a bogumi i dobar onaj bazen za okupat cisto fino.Bravo za Konjic.Ko radi zlo nemisli.
fino ja kazem tjerajte ove migrante al ko mene slusa
Pitam se gdje će nafatati 300 radnika,iz Konjica odoše za inostranstvo svi koji išta vrijede.
Još i da Japance dosele kako bi radili.
I braću Singapurćani !
To je vijest!!! Dosta više priče o političkim govnarima!
Nasim politicarima2miljarde godisnje za njihov nerad i lazi njemacka je zakon
U Konjicu je postojala tvornica valjčića, znam da je bila u problemima. Jesu li nju preuzeli, ili otvaraju potpuno novu tvornicu? Preuzimaju postojeće radnike i zapošljavaju i nove? Počeli kao Unisova tvornica, pa bili RFK Valjčići . Tko bi više znao je li u pitanju ista tvornica, I tko je bio i tko je sada vlasnik.
Msm da jesu, s tim da prave dodatnu halu
Hvala ti Boze, konacno nesto normalno i konkretno, a ne suplji selami od bratkog arapskog i turskog naroda.
Nije to ništa. U RS-u dječiji doplatak podignut za 0,9%...
Radit ce SDA mladi kadrovi i migranti
svijet bi puno vise ulago samo da je politicka situacija stabilnija ovako primamljivije su im Albania i Makedonija .
Tačno, ali Albanija i Makedonija nemaju tako dobre majstore. Naši su za klasu iznad. Iskustvo u radu sa metalom još iz srednjevjekovne Bosne.
Jako lijepa i pozitivn vijest.
Za sve ove iskompleksirane pljuvače nečeg dobrog, trebalo bi napraviti novi Goli otok i nek lupaju kamen
Pa i da nema puno profita i zarade imacemo koristi od Japanskog mentaliteta. Disciplina i moral, to nedostaje ovde vise nego milioni deviza.
Fino, fino. Konjic je treći najveći hercegovački grad nakon Mostara i Trebinja.
Trebinje😱😱😱
Sva aktivnost navedenih herceg. opcina je vecinom u Sa! Sve firme iz navedenih opcina imaju svoje podruznice u Sa! Da im nije Bosnjaka iz Sa i njihove ekonomske moci pocrkali bi u tim opcinama! Bosanski katolici iz Herceg. su u ratu pokrali svu mogucu human. pomoc namijenjenu Bosnjacima i onda zahvaljujuci tom kapitalu kupili licence svjetskih marki zahvaljujuci kojima imaju danas monopol ali se vremenom i to mijenja.Herceg. je najveće poprište sverca i najveca muzilica bh ekonomije!