Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se ne lazemo, dok oni ovo realiziraju, svi koji ovo čitaju će biti vec davno preminuli. 😋
Ali ce do tad bit izgradjene dvije neisplative auto ceste prema Beogradu
Sto se samo ne nakace na 5V kod pocitelja, ne treba im Hrvatska?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bošnjo nije u stanju napraviti koziju stazu kroz sarajevo, a samo množi megalomanske projekte...
Ti kao umislio da si pametan???
samo se ti tješi, kakirovo uprknuće
SDA je zagarantirala realizaciju ovog projekta čim se oslobodi kapacitet koji uzima projekat Bruj Ozon
Papir trpi sve.
Sad će ugrađevinci početi raditi kod nas...
Kakv gluposti nam naprica Covic?? Cuj izgradnjom Peljeskog mosta autocesta bi trebala ici kroz BiH??? Naravno da nece ici niti metra kroz BiH iz vise razloga, a i zasto bi kad vec 25 godina nismo u stanju pomaci se s mrtve tacke na koridoru Vc a jos bi nam trebali ustupiti i dio ove Jadransko-Jonske ceste ?? Ne moze se sa ovom vlasti naprijed....A i nepismenim narodom koji uporno glasa za iste.
BEJHA GETO !
najbitni je napraviti redove
Naravno da su lokalne vlasti u Trebinju krive :) A što se Hrvati još bore da otplate ulaganje i odražavanje svojih AC. Što su Kinezi stali na vrat Crnogorcima sa ovom trenutnom trasom što prave, mada nisu se nešto ovi zapadni prijatelji otimali da rade to... I realno, sa izgradnjom aerodroma u Trebinju njima bi idealno bilo da se ova autocesta napravi.
Pa šta ima? Kako ste?
Sad je kasno. Pelješki most je već napravljen. Sad he Hrvatskoj ne žuri da im Turisti produže do Albanije. Ali ionako dolaze Elektro vozila. Ko te onda pita za kilometre. Ne prave se autoputevi za nekoliko bogataša sa velikom baterijom.
Nisu ludi pa da turisti idu u C. G., Albaniju, Grčku.
Pusti ti meni jadrana. daj nam zavrsi ovaj jad sto imamo sada... Pa da nam je lakse... bolan autoput pavite 20 godina od sarajeva do mostara i trebat ce jos 20 godina da zavrsite. O cemu pricamo?
Dok HDZ ne odobri, nista od tog autoputa. Blokirali su 30 godina gradnju ceste do Neuma. Blokiraju gradnju autoputa 5c. Dozvlili su gradnju od Splita do Medjugorja i sada od medjugorja do Mostara. I na sjeveru od Hrvatske do Orasja, sve dominantno naseljeno hrvatskim stanovnistvom. Svak normalan bi prvo spajo vece gradove. Sarajevo Zenica je dobrim dijelom napravljen prije rata i sad samo dodate dvije trake. Par kilometara obilaznice oko Sa i Ze radjene 10 godina a oko Mo nije ni pocelo.
Dok se ovo napravi ja ću biti slabovidna starica sa sitnom penzicom koja od prevoznog sredstva koristi još samo kolica za pijacu.Zato me BAŠ BRIGA.
Koga briga za hercegovinu u kojoj nema ni 150000 stanovnika. Spojite Sarajevo i Tuzlu, a kasnije prema krajini. Mostar će se svakako vezati za Sarajevo. Od ove ceste BiH nema neke koristi. Nit smo vezani za italiju nit za grčku nit povezuje bitne centre u BiH. Cilj BiH je povezati se sa centrom i sjeverom evrope.