Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno
Jačanje trgovinske saradnje između BiH i Turske ----------------------------------------------- Dobro, prevedite ovo, koliko smo povecali uvoz iz Turske, a smanjili izvoz u Tursku?
Turci sa svima rade na isti nacin a to je da roba ide u jednom pravcu a to je iz Turske! Treba raditi na kontroli kvalitete i podizati standarde na uvezenu robu isto kao sto i drugi rade.
@bogumila: zasto si dislike za komentar? Ne znam sta tebe ovdje ohrabruje ova vijest!
Drzimo se mi onih zemalja sa kojima imamo TRGOVINSKI SUFICIT, a ne ovih turskih kurcomana od kojih Srbija ima vise koristi nego mi. Ne pomaze Turska Bosancima, nego Bosanci Turcima. Dobili su najvrijedniji projekt koridora 5C da ga oni grade, Talijani su izbaceni iz posla na vrlo sumnjiv nacin i ako su bili jeftiniji.
Doduse ni sa jednom zemljom nemamo trgovinski suficit, ali treba na tome raditi, treba ih ucjenjivati sa nasim uvozom, da i oni od nas kupuju.
...samo teme i sastanci sa turcima...i samo turski lopovi nam dolaze...vise mi se kiselina digne od ove price o turcima... a turcinu nemozes marke izbiti!
...bogumila dodji da te na.bijem na ki.tu ako ti vec ta turska nije dovoljna...idi bona na ilidzu nadji sebi turcina pa si ispuni san svog babe i nane...da te nosa turska ku.rcina!
Nezaposleni ste ? Trazite posao ? Registruj se i prijavljuj na oglase za posao samo jednim klikom WWW.POSLOMAT.BA
Turska i Emirati su več mogli od BiH napraviti zemlju da bude ponos im u Evropi, slabo oni brinu i lobiraju za BiH...
Pa normalno, nije niko lud dati Lagumdžiji, Dodiku i Tihiću u džep.