Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel me ovo oči varaju il je Klix objavio nesto pozitivno
i ja se ibretim, ali vjerovatno računaju da priča o proizvodnji municije i oružja o Federaciji ipak ima potencijal za okršaj u komentarima.
omaklo im se
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo ljudi vidite da se može i ovako je u svemu samo ne treba kukati več treba raditi samo pozitivne i dobre vijesti
mnoge firme zavrse u plusu a radna snaga 500 KM sa toplim i kuponom... godisnji dobijes kad kolegu mjenjas sedam dana po citav dan onda ti ides 7 dana ....
...nije problem raditi. problem je naplatiti zarađeno.
Malo vise objavljujte pozitivne vijesti, unlran sam od referenduma, smoga, ustavnih pitanja i prepucavanja ublehasa
Bakir je kriv
Izvoziti municiju I oruđa ali polahko ostavljati malo I na stranu za "ne daj Bože "
Bosnjo vjeruje samo u rudnik, beton / mjesalicu i oruzije. Nema tu smrti... Mnogo puta sam kritikovao nas narod, ali ipak, kada podvucem crtu, moram kapu skinuti. Onako se snaci u ratnom belaju, preziviti onakva stradanja i razaranja, bez ikakvih dodirljivih prijatelja, okruzeni, zatvoreni - opet uspije da prezivi, napravi armiju, odbrani se k'o niko i pokrene namjensku ostavljajuci u sjeni ostavi sve ono sto je bilo. Kapa dole narode, a politicarima hrakac u lice!
BOLAN NEĆE X ZRAKA KROZ BOŠNJAKA NEMA JAČEG NARODA OD NAS
@gradheroj Bosnjo radi i muha zla ne misli..Ja se samo bijim da nas opet ne prevare ono mi im vjerujemo a oni su skoro svi kao jeda bili..Svu tehniku su nam uzeli i unistili prije rata i to na fin prijateljski nacin..Kad sam cuo da je i direktor Zrake 92 odnio svu tehniku u Beograd zaprepastio sam se..Ali eto opet sve Bosnjo nadoknadi..
Sjajne vijesti! ;)
Ide na bolje.2017 će biti rekord ..1milijard +
Ovako treba i u okolini Sarajeva da bude, a ne samo kompleksi i trzni centri. Odlicna vijest
prihod od 240 mil.i promet od 240 mil nije isto...dakle šta je sad 240 miliona
Nego koja je razlika iznedju prihoda i prometa
Vjerovatno promet, da je prihod bili bi jači od obje Elektroprivrede i Telekoma.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
MISLIO SAM DANAS PLJUVATI MALO PO DRZAVI KAKO BI SE JA OSJECO BOLJE AL DANAS MESCINI SE MORAM SUOCITI S CINJENICOM DA SAM NAJOBICNIJI DEBIL
Ali smo uvezli vode za 400 miliona.
ko izvozi rat uvoziti će izbjeglice.
Pa nebih se bas slozio, situacija je najcesce dijametralno suprotna. Nesto ne znam da je bog zna koliko izbjeglica doslo u SAD ili RUsiju koje su odgovorne za vjerovatno vise od 70% ratova na svijetu.
Najveci izvoznici rata i najveci podstrekaci zla po mome misljenju: 1.SAD 2.Rusija . . . . . . . . 10. Izrael. 11.Iran 12.Saudijska Arabija .... (sto praznih mjesta) Ostali. De mi sad reci koliko su izbjeglica primile navedene zemlje??
Samo naprijed!
Bosna se mora vraćati energetici, industriji, rudarstvu, baš kao u vremenima SRBiH, to su naše komparativne prednosti... Sa novim tehnologijama, boljom zaštitom životne sredine, kvalitetom! Oskudni smo sa zemljom... najgore je kada neko na makro planu zamlaćuje narod sa malinama, lješnjacima, aronijama i kojekakvim sitnim biljkama.
Lesnjaci (i jos vise bademi) nisu zamlate - ali da se uzgajaju industrijski. Na velikim farmama. Kalifornija pokriva 80% svjetske proizvodnje badema. I kuburi s vodom. Jer za kilo badema treba oko 2200 litara vode. Tj. Sa svakom izvezenom kilom badema, izvezes (i naplatis) 2.2 tone vode. A potrosis na transport 2200 puta manje nego da izvozis vodu. Ali moras cekati od presadjenog stabla jedno 3-4 godine na prvu zetvu. 7 godina od sadnice.
@taraba22 No s obzirom da su Bosnje zakljucile da im se ne isplati odrzavati Hepokove vinograde i da ih je bolje poscijeci i zasijati smilje... Nikad mi necemo biti Kalifornija.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Razvaljujemo sa namjenskom.Eh da smo ovo imali 90 tih ne bi ni bilo rata, valja stisnut pa udarit na nekog ko se ima čime branit
Još BNT i Pretis na nivo Igmana i ja prezadovoljan.