Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad citam ove komentare na klix-u, skotam da bi nam ljepse bilo da ga nemamo uopste.
koga? :D
nije koga nego cega
Nikada više korisnika interneta, a nikada manje pameti.
INFORMACIJA ZA KORISNIKA KREDITA PO EURIBORU SAMO PAR ISTINA http://austriantimes.at/news/Business/2013-12-02/50164/Bank_Austria_Admits_Former_CEO_Being_Investigated_Over_Madoff_Fraud http://www.ft.com/cms/s/0/ba23dc42-67ed-11e3-8ada-00144feabdc0.html#axzz32QLqHvQ6 http://www.euronews.com/2013/05/24/raiffeisen-bank-ceo-resigns-over-property-deals/ https://www.facebook.com/euribor.kredit/posts/1445101089101492 I NA KRAJU J.P. MORGA I JOS NEKE BANKE SU PLATILE DOBROVOLJNO 4.7 MILD DOLARA KAZNE ZBOG NAMJEŠTANJA EURIBORA LIBORA I STA TI JA ZNAM ....PA KAKO DA NE BUDU LIKVIDNI.... ***************************V A Ž N O ************************* SVI KORISNICI KREDITA PO EURIBORU J A V I T E S E I PROVJERITE KOLIKO SU VAS OPLJACKALE BANKE .PODIGNITE TUZBE U TEKSTU IMATE LISTU ADVOKATA KOJI ZAJEDNO SA UKK SVICARAC POKRECU AKCIJU ....... NE DAJTE DA NAS PLJAČKAJU RAIFFEISEN LOPOVI I OSTALI ***************************V A Ž N O *************************
Tube galore 99%
Search results in Bosnia Facebook 50% Džeko 15% Dodik 15% Amra 10% Klix.ba 5% Bakir 3% Mevlid 2% Search results in Serbia Facebook 50% Ceca 15% Crvena Zvezda 15% Partizan 10% Vučić 8% Sulejman Veličanstven sve epizode 2%
ovdje klix koristi izraz "osoba" (u naslovu i podnaslovu). u ostatku članka stoji "korisnici" ili "internet priključak". stoga, vidi se da klix nema pojma, a ne RAK. tačno moraš pročitati cijeli članak, jer se vidi iz naslova da nešto ne štima. ovaj portal je stvarno nevjerovatan. ko da ga djeca pišu i održavaju!
Ovako glupe podatke može da da samo RAK. Ispade da smo novorodjenčad ne koristi internet u BiH. Putem fizičkih mreža internet koristi 2.191.072 korisnika. Ja imam priključak fizički kod kuće, imam na poslu 3, koristim internet preko mobitela na dav broja. Znači ja u ovom podatcima vrijedim za 6 osoba. RAK glup isto kao i oni koji su ga osnovali.
nisi svatila jer si pogledala pogresan naslov klixa i samo sliku nije rijec o osobama nego o korisnicma koliko trenutno ima prijavljenih prikljucaka sto logicno brojka prikljucaka interneta i korisnika istog ne moze biti ista jer kao sto si rekla postoje firme koje imaju 50+ adsl,wifi rutera..
Jos kad bi se koristio u prave svrhe, pa gdje bi nam bio kraj.
99,9 % klix 0,1 % facebook
Ako nisi na face-u k'o da nisi ni rođen. A pola države nema platu.
Malo ti recenica nema smisla jer je Facebook besplatan.Svi imaju internet a pola države nema platu
Ovjde mi nesto nije jasno... preko 3 miliona korisnika interneta. Pitanje: Koliko BiH ima gradjanja, uopste?
ni meni nije jasan taj broj "korisnika", u čemu je razlika stanovnik je korisnik i obratno, to što možeš imat 4 telefona i tri laptopa ne pravi od stanovnika 7 korisnika, ili možda pravi?
Treba li neko brazzers račun?
Ja ne koristim internet!
Joj kad vidim ova moja kona, nema ni srednje visi na fb. i podrzava svoje curice, koje su u dopicnjacima, i utegnute jedna jedva 18 a druga jeva 15. i "ljubi ih mati" ojjj
Zamalo pa internet koristi više osoba nego što ima stanovnika u BiH.
nije zamalo nego ispada tako :)
hmmm postavlja se pitanje od kuda bosni tri miliona ljudi :D
ma znam dunjice.. ovo su aparati prikljuceni na net :) ali ipak malo zafrkancije ne skodi ? :P
Ma to je malo da ispadnemo informaticki napredni, nista vise :)
Tražite honorarni posao? Vise info na: https://osigurajbuducnost.blogspot.com/
ja trazim honorar bez posla ako more http://osiguravambuducnost.krkos3.ja
Prijatelju, to tesko da ces igdje naci. Ne vidim svrhu repliciranja na ovavke stvari, ako nisi zainteresovan ili ne vjerujes ili si jednostavno neradnicki hejter. Imam redovan posao, ali polako mi ovaj posao postaje glavni izvor prihoda, a ti mrzi i ljencari i dalje. Pozz!