Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog kad vidim bjezi mi se odavde
Ovaj je savjetnik Novalicu i klix ga naziva ekonomskim ekspertom hahahhahahah
zato i jest zlocinac
Neprijatelj radničke klase.
Lihvar i MMFov ker eto još i zabrinut za penzionere, a u stvari, zabrinut za plasman kredita. Ovaj je ko iz Protokola II sionskih mudraca: "Administratori, koje mi izaberemo iz naroda ovisno o njihovim ropskim sklonostima, neće biti osobe pripremljene za upravljanje, pa će veoma brzo i lako ostati samo igračke u igri koja je u rukama naših znanstvenika i genijalnih savjetnika, stručnjaka, koji su od djetinjstva odgajani za upravljanje poslovima cijeloga svijeta."
ima deset dana kako trpu pocami more bit iviše
Ekonomska kari*a na sisi vlade federacije otkako znam za njega
Naš princ uhljebski...ljepota i pamet i prst u uho :D
Jel ovo onaj expert sto je predlozio uvodjenje PDV-a 2006 godine, i tako narod otjerao u jos vecu bijedu??
Ma ko ovome Hurtićiću drži ovaj članak ovako dugo, Lafo expert, my ass, Fadilova pudla, jebli se međusobno, sve lažov, prevaranti i uhljebi a zauzimaju medijski prostor. Vidite u frflje odvratne face!!!
Koji je ovo kreten majko mila
Ekonomija BiH pati zbog ovakvih uhljeba.
Ovo je naj veči poltron Novaliča ,i njegove vlade. On koga brani taj ne funkcioniše
evo experta...hahahahaa
Dobro jutro Kolumbo..
Ajmo praviti socijalni bunt.... ili sutite i trpite
Čim se vi pojavite na televiziji i nekim slučajem "branite" izmjene nekog zakona recimo Zakona o radu FBiH, radnici su prevareni. obzirom da ste vi "ekspert" nemojte molim vas braniti sada penzionere je ce te i njih za...ti.
Ovo je ekonomski gov.oekspert Smrad koji glumi znanje al u ku.cu Ovakvi savjetnici i eksperti su nas doveli do toga da smo na listi država koje primaju humanitarnu pomoć u hrani... Je.o ga Novalić, a on njega.
Teski ublehas.Prije rata bio predsjednik nekakvog kluba UN sto mu je i bio domet a sada neki ekonomski analiticar a ni svoju firmu nije znao voditi.