Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ova vas tema ne zanima jel mamini i tatini nargilaši. Mama će da plati a ti će da drkaš po klixu.
tačno vidiš socijalnu kartu na klixu ovisno od teme do teme. Nema interesovanja znači klix komentatori su balavurdija nepismena ali para se ima.
A sta mozemo, iskreno te pitam. Evo, toplane drzavna firma, pa ona nesto predlaze drzavi, pa mora biti neovisno tijelo da odluci, i tako na svim nivoima, niko nadlezan, niko kriv. Covjek ima troje djece, mora izvaditi 3 zasebna racuna za svako dijete da bi dobio doplatak, koji svakako on dize jer su djeca od 2, 5 i 7 godina. I hajd nek bude pametan negdje u instituciji, svi ce da se usute, a on ce navuci sebi komplikaciju.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Pa nisi tri puta upalio grijanje u oktobru ...Sta je trebalo???
VEC SU ZADNJU GODINU DANA PODIGLI GRIJANJE U APRILU I PRIJE TOGA 10%
Vratite subvencije na gas. Nece toplane poskupljat grijanje a ostali ce koristiti plin. Sa ovom cijenom bice jagma za gumama kod vulkanizera a zrak nece biti nikad gori. Narod ce loziti sve sto gori. Teska zima nas ceka sa ovom cijenom.
Toplane su REKETAŠI gradzana. Sa svega se možeš isključit sa mi sa to plana NEMOGUĆE.
Ministar prostotnog uređenja KS seljober, sustinski penzioner i valjda očekujemo napredak?! Takvav profil može samo o negativi, troškovima, problemima, minusu... kad ćemo napredovati?
Ja sam podnio zahtjev za isključenje sa sistema toplana,došla mi.komisija neka njihova i utvrdili da ne može jer ugrozavam sistem grijanja u zgradi,sam ću na kraj iscupati cijevi,pa 150 maraka za 54.m2 i ako poskupe 170 će biti,pa odakle više, šta sam penzionerima cijela.penzija na grijanje ode,neće imati za hljeb,neka veze važno je ko će vladati ovo je nevažno
Za stan od 46 m2 grijanje u Tuzli za cijelu grijnu sezonu 500 KM,u Sarajevu 1100,Tuzlaci uzimaju vodu iz termoelektrane, a pametne Sarajlije plin ,a Kakanj na 40 kilometara,autoput se gradio do Kaknja dakle vrlo prosto da se usput bukvalno onako usput pruze cijevi i za grijanje i riješen problem grijanja i zagadjnja u Sarajevu, kakvu idiotsku vlast imamo pa to nije normalno,ne ide narod zbog para nego što više glupost i idiotizam vladajućih ne može pod kožu.
Pojma ti nemas ministre znas samo na bankomat
Lazovcine i petljqnci, sta ste uradili i pripremili za zimu...neke subvencije za siromasne je manje nego prije jer su subvencije plina prije imali svi.
U svijetu sve pojeftinuje samo se kod nas nastavlja praksa da sve ide prema gore. Kako to?
4x KOMPANIJE SVERCAJU PLIN DO SARAJEVA.....SARAJEVO TREBA IZACI NA ULICE TE ZATVORE 3X KOMPANIJE SA PREKO 7000 UHLJEBA👍😎
.....Prodajem SA POPUSTOM, gume za Sarajevo👍💪
Prosli izbori, prosla obecanja. Hoce li TROJKA sta uciniti po ovom pitanju iili ih boli dupe?
Isključujmo se!
Kako? Pa mediji od jutra do sutra pišu kako smo neovisni od ruskog gasa (prednjače hrvatski neovisni mediji ) a toplane treba zatvoriti
Neovisna je EU a mi to nismo.
Prošli izbori! Gdje je sad ta vlada KS da konkretno preuzme troškove poskupljenja. Manite se marketinških 20 feninga na autobusnu kartu.
ovi iz sa gasa skupa s vladom rezu vene zbog ovih toplih dana u oktovru. abd i u novembru ce :D
A plin za Europsko trziste pojeftinio
Pa oni su punili skladista, dok smo mi Dodiku tapsali kada se vracao iz Rusije i tvrdio da ce biti sve ko u Dzenetu.