Komentari (342)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I onda da ocekujemo neke promjene? Ovo je katastrofa
Promjena pocinje u glavi svakog pojedinca, a ne u nekim ocekivanjima
@zakhaev Je3em ti maminku genocidašku.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Dok Bosancu dodje iz dupeta u glavu prodje milenijum ..prvo sto su nase vode najbolje a drugo sto finansiras svoju drzavu i privredu ..to strogo vodim racuna osim kada nema izbora
samo kupujte domace da nacelnici mogu kupiti nove limuzine, da se moze zaposliti rodbina...
A tek što pušeeee
Kad vifim nekoga kako fura vodu u plastici, kupljenu, bulo da je vida hrvatska srpsis bosanska il fijiska dodje mi da mu opalim samarcinu
A jeste glupi
Kakvi su to talovi van pametni,pored svoje vode uvozimo smece..
pa sta se cudite? nijedan srbin iz rs nece uzet oazu ili olimpiju, a isto tako ni hrvati nece nista osim jane uzeti
Ovo mi nikako nije jasno. Pored Oaze koja je ubjedljivo najbolja voda na tržištu, pa i Elle i Sare koje mogu proći, mi uvozimo vodu? E svašta.
Kada vidim nekog sa janom ili knjazom prvo pomisljm da je glup
Al' mozemo popiti vode
👏 svaka nam čast...
Kulturi kupovine domačeg kao i kulturi čistoće, osim u kućama, treba djecu početi učiti u vrtićima i nižim razredima škola. Bacanje papira u korpu pa hajmo djeco u krug. Reći djeci da je sramota bacati smeće.
Pored domaćih proizvođača vode, Bošnje vole Janu. Ne razumijem.
Ubjedljivo najgluplji narod u Evropi! Možda i u svijetu! Daj glupom,krezavom bošnji cigara motanih,kafe i kladionica iz Imotskog nek se klade na trke pasa i bingo loptica!!
Bake uzo 66 miliona boli ga tuki
...nenormalan narod.