Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NECU U NJEMACKU, HOCU DA SE VLAST PROMJENI I LOPOVI ODU- VOLIM MOJU BIH
Plemenita ideja , ali ako planiraš živiti 200 , 300 godina . Možda jedino ako uzmeš bezbol palicu u ruke i odmah pravac Poljine .
U Bosni kad sam se zaposljavao u drzavnoj firmi, na razgovor mi dosao moj skolski kolega koji nakon osnovne bukvalno nije znao citati, bitno je da je SDA ahbab. Ko zeli raditi i napredovati a uz to da te poslodavac cijeni i tvoj rad i trud nagrađuje Njemacka je drzava za takvu osobu. Drzava gdje se ne gleda jesi li Bakirov Dodikov ili Covicev.
U Deutschland se ne gleda ko si, nego se gleda sta znas radit I kolko mozes tegliti, za ove sto rade u Bosni ima posla I kod svabe, za nehljebe sto skrabaju po klixu nema nigde
Otvorite vec jednom ambasadu za radne vize.
I u Njemackoj bosanska diploma vrijedi nesto a kod nas samo preko veze.
Sada ce pola bosne u svabiju na baustelu, ili da peru svabama guzice
Šaljem vam 1π! Pi je nova digitalna valuta koju su razvili doktori znanosti na Stanfordu, s više od 10 milijuna članova širom svijeta. Da biste zatražili svoj Pi, slijedite ovaj ilnk https://minepi.com i upotrijebite (akwt) kao svoj pozivni kod. Automatski sa mog racuna dobijate po 1 Coin. Sada je u prvoj fazi te se mogu skidati pomocu mobilne aktivacije bez da remete potrosnju baterije i rad mobilnog telefona, Sretno u krypto svijetu
Sta omladine ceka da se ispali iz ove propasti,samo da nije bilo korone koja je to usporila,ali nije zaustavila.
Lagano nas iseljavaju, pa da kulturno dodju i uzmu sve sto mi nismo znali iskoristiti.
ja bih u Njemacku ali ako dodje tako vlast koja ce nastaviti ideju malog brkice
Dedo ti bio uz njega pa bi, i ti
Nešto i lijepo 👍👏
Svaka vam cast. U svemu ste najbolji. Samo neka se djeca spase, od ove nacionalisticke trojke. Kapa vam do poda.
Mozes misliti kakva smo mi drzava kada nase institucije i biro za zaposljavanje olaksavaju i traze vam posao u Sloveniji,Austriji,Njemačkoj.Javni imaju konkursi imaju za odlazak u Njemacku.Uhljepima to odgovara jer misle da ce diaspora slati pare u BiH , a oni nastaviti sa praksom lezi hjebe da te jedem.Samo ne razumiju kada stari roditelji umru u BiH da vise niko nema kome ni slati,a ko se vrati i ako se vrati imace Njemacku penziju i opet nema para za uhljupe.Brzo ce kolaps uhljupa.
Svi smo mi Angela!
sve preporuke
kljucno je prvih 2000 godina, nakon toga ce teci med i mlijeko... rece veliki mudrac zlatne brade
Neljubazni, spori, neinformativni, a o plaćanju da ne pričam