Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
najvaznije je pokrenuti sudsku proceduru protiv bih politicara i njihovu zloupotrebu polozaja i raspolaganje novca i trosenje od mmf. i nek se ta evropa udruzi protiv jevrejskog lobija tj mmf iz amerike koji cijeli svijet handri i iskoristava. najgori su bankari .zakon uvesti da se bosna ne smije zaduzivati kod medjunarodnih bankara.kako pa lako pokrenuti peticije gradjana po bosni i hercegovini da se uvede zakon da bih ne smije zaduzivati kod medjunarodnih bankara
samo pravite hidrocentrale . u bosna i hercegovina svi da se griju na struju i da se ogromne kolicine izvoze struje 4 miliona stanovnika imali bi bolji standard od stanovnika luksemburga.svaki potok rijecica rijeka gdje god moze hidrocentrala.gdje god ouse vjetar vjetrenjaca i solrne elektrane . mi bi bili carevi u evropi. i jos otjerat mmf iz bosne.krivicne prijave politicara zbog zloupotrebe polozaja tj uzimanje kredita od mmf i blagostanje u bosni pocinje.
Cini mi se da, kad izuzmemo crnilo, se sve vise gradimo i postajemo dio velike Evrope... Imamo objekte kojima se mnogi dive... Svakako da je odlicna ideja izgradnja objekata koji ce nasoj drzavi doprinijeti u buducnosti... Svaka cast!
Ne iskoristeni potencijal stoji na svakom cosku u ovoj lijepoj nasoj... To ogromne sume novca cekaju...
Veoma je bitno da imamo nove projekte i da napredujemo, krajnje je vrijeme... Dosta je bilo stagnacije...
Izvuci tu privredu, mladi covjece ako Bog znas. Jos nam je to ostalo.
Ako bude znao, bicemo pravi jaki, jer sve preduvjete imamo...
Treba nam razvoj i napredak, zato svaka cast na incijativi izgradnje novih objekata...
Nece moci ove noci ispljuvali ste Jerlagica s ciljem da se obogatite covjek je radio beton ali u ovoj zemlji je sve moguce pa tako i da direktor bude grabovica hmmmmm.....
e vala ako ti je jerlagic beton, nek ti u kuci radi...
Lagumdžija i Dodik postigli dogovor kako će lapiti milione od elektroprivrede, dovode talijane kao koncesionare, sram ih bilo ! Nisu mogli angažirati bosanske kompanije..
Pa sta ce im bosanske kompanije, kad i oni pokradu gdje sta stignu, peru pare na svakom cosku... Ni ja ih ne bi zvao...
Ne preziva se on džaba Grabovica, pograbio je sve živo i pokrao kao i njegov SDP !
Usmrdila ti se prica. Sta ima jos?
bolje nikakav, nego svakakav komentar...
E SDP -ovci pokrali ste sve živo što se moglo pograsti, narod vas je prokužio, zato vas nigdje nema na slijedećim parlamentarnim izborima !
Sta ce pokrasti, kada nista nije ostalo od SDA. SDA politicari su krali 20 godina i nastavljaju da kradu. Uhodani su pravo, prvo babo Alija, pa babo Bakir. Gdje su pare koje su dosle za odbranu ove zemlje, koje nisu utrosene, da da na novac sa drugih racuna, gdje je? Odgovor: U Bakira! Gdje su pare koje ste pokrali od naroda? Odgovor: Bicakcic, Brankovic, Silajdzic, Terzic, Bakir, Tihi, Dodik............ ZAJEDNO JACI OD SVJETSKE BANKE!
E ti si to pomjesao... To je SDA, ne SDP...