Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka Asim Sarajlić potegne vitalni nacionalni interes zbog ovih modnih revija.
kakva ba senzualnost pod hidžabima i burkama. daj ba vodite ih arapima pa nek tamo glume senzualnost. hocemo pichiche u minjacima...sad je ljeto
Ovo ce biti zanimljiva revija za pogledati...
valja li ova: http://1.bp.blogspot.com/_jZWdxUSMVuc/TTZCqRhmM8I/AAAAAAAAAqs/NC2Fj3_0DHs/s1600/chador.jpg
"Kolekciju s ponosom karakterišu: praktičnost, senzualnost, samopouzdanje, profinjenost te spoj elegantnog i slobodnog." Odnosno sve obratno !
A što "My hijab", umjesto "Moj hidžab", na lijepom bosanskom jeziku?
Hem je muzika halal, hem je isticanje žene kroz kolekciju koju karakteriše senzualnost pred očima drugim halal... Ma plaho. Brate, il si halal do kraja il nisi halal. Al... Komercijala rulz.