{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Gala koncert tradicionalne duhovne muzike i modna revija "My hijab" na SAHAF-u

8.5.2013. u 13:44
64
7
Gala koncert tradicionalne duhovne muzike i modna revija "My hijab" na SAHAF-u
64
Gala koncert tradicionalne duhovne muzike i modna revija "My hijab" na SAHAF-u
SAHAF 2013 Gala koncert i Modna Revija MY HIJAB održat će se u Domu mladih (KSC Skenderija) 16.05.2013. sa početkom u 20.30 sati.
Gala koncerta je posvećen sevdalinkama i duhovnim pjesmama Bošnjaka u tradicionalnim, ali i savremenim aranžmanima. Koncert će izvesti ansambl istaknutih muzičara koje predvodi Latif Močević. Također ċe nastupiti i Mensura Bajraktarević, Šerif Delić, Selma Droce, Erna Brdar, Amna Aganović, Lejla Nurković, Larisa Droce, te horovi Mostarske kiše, Kewser, Sejfullah i Preporod. Zvijezda večeri je svakako Eldin Huseinbegović.

Neposredno prije koncerta u Domu mladih bit će upriličena i modna revija pod nazivom "My hijab". Radi se o reviji odjevnih predmeta i asesoara koji su legura orijentalnog i evropskog dizajna. Stručni tim, sa dugogodišnjim iskustvom u tekstilnoj industriji, koji predvodi dizajner Narcisa Turković, predstavit će modni program za različitu klijentelu, za mlade pokrivene žene koje su istovremeno moderne i poslovne.

"My hijab" predstavlja svoju prvu kolekciju koja odiše jednostavnim praktičnim i elegantnim stilom . U ponudi je vanvremenska kolekcija, deklarisana novom, modno-poslovnom linijom. Kolekciju s ponosom karakterišu: praktičnost, senzualnost, samopouzdanje, profinjenost te spoj elegantnog i slobodnog. Cilj ove modne linije je da sve ove epitete prenese na ženu"m rekla je Turković.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koristite li knjigu žalbe ako niste zadovoljni uslugom u prodajnom objektu?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: