Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oj majko mila, Njemcka je zadnja koja nekom moze poomagati oko digitalizacije. Medju najlosijim drzavama u EU, ako ne i najlosiji u tom segment. Znaci bas i pase ovom glupanu da uzme svabe da mu pomazu u tome u cemu sami sebi ne mogu pomoci. Zivim u Njemackoj, radim kao Inormaticar i radio sam u za jednu gradsku administraciju godinama. Znam o cemu pricam.
Ministarstvo digitalizacije? To neko novo ministarstvo? Nikad čuo. Btw Forto je svakako namislio digitalizaciju javnih RTV servisa dati firmi tašna-mašna koja je usko vezana za sina glavnog razvaljivača BiH a čija je vrijednost preko 25 mil. KM. Tako da Forti ne treba pomoć u smislu kako "odraditi" digitalizaciju. Bravo Forto!!! Samo tako idemo u digitalizaciju, bićemo bolji od cijele Evrope. A jel ministar Forto zna šta je digitalizacija? Samo pitam...
Imas li ti Forto ikakve savjetnike ili sve si ovo ti sam smislio? Ako imas savjetnike, otpusti one koji su ti savjetovali da trazis/prihvatas pomoc Njemacke u oblasti digitalizacije. Ako si ti ovo smislio, nemam nista da porucim tebi ali imam ljudima koji su za tebe glasali - na slijedecim izborima rijesite se svih morona.
Elektronsko glasanje i sve ce ici na bolje.
Njemacka i digitalizacija su jos uvijek dva razlicita pojma. Pa u mnogim stvarima je Bosna cak ispred Njemacke - npr pokrivenost mobilne mreze...
Cuj njemacka pomoci oko digatalizacije, pa oni jos cak nemaju E recepta za apoteke, ono sto BiH ima vec 7 godina. Samo jedan od primjera.
Više Bosna digitalizovana od Njemačke ćeraj ublehu iz avlije.
Njemacka da nam pomogne oko digitalizacije. 😂😂😂 Neka prvo pomognu sebi oko digitalizacije. Ko god je proveo neko vrijeme u Njemackoj zna na koliko niskim granama je digitalizacija u Njemackoj. Sve se štampa, šalje poštom ili nosi na ruke. Mislim da je BiH ispred Njemacke na tom polju.
Na zalost, digitalizacija u D je mozda ok, ali im je internet tragedija..
U Evropi se svi sprdaju sa Njemackom kad se govori o digitalizaciji. Kartice za placanje su tako beskorisne stvari u Njemackoj.
Forto juce sjeo u fotelju u poslu o kojem nema ama bas nikakvog znanja j naobrazbe, ali se zeli predstaviti pametnim. Medutim, glupoca iz pogleda ne moze se sakriti.
Strasni su ovi mali primitivni zeleni! Cuj losa digitalizacija u njemackoj!?!?!? Pa korisnika internet ima 4.55 puta vise nego u BIH( Prema broju stanovnika) mali zeleni stvarno vi mislite da je BIH narod toliko primitivan da povjeruje u vase naivne i djecije lazi!