Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daje stipendije a Visoko se guši od smrada, ne možeš otvoriti prozor kad silaziš sa auto-puta u grad! A o radnicima i PIO i svemu ostalom da i ne govorim. Bolje je da kupi filtere kakve su KTK i Vitex imali prije rata i ne truje zemlju i ljude a ne da daje stipedije i drži u šaci jadnu djecu!
@Lollipop2 Prijatelju, ne govori ono sto ne znas - ukucaj na googlu fondacija hastor, nadji njihovu stranicu, te se informisi i na istoj apliciraj! Ja sam bio jedan od njihovih stipendista,a stipendiju sam dobio bez ikakve stele ili sl. Evo da im se i ovom prilikom zahvalim za sve - zaista sam imao samo pozitivna iskustva sa fondacijom i aBd, u buducnosti cu rado pomoci njihov rad!!
je*o ovu stipendiju, trebaš angažovati FBI da saznaš kako je dobiti. a ovi šupci što je primaju ne bi ti rekli ni za milion maraka. pu!
Raspitaj se malo bolje.
pa hajde draga, ti mi onda reci
Pohvala!
Hastor daj i meni stipendiju ako si tako dobar