Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
možete da AS Jllllah ne pocne posredovat onda ce biti kao i sa malinama. Samo bojkot Klasa, Sprinda i Vispaka dok se ne nauce pameti, nek puste da i narod nesto zaradi. Bagra gladna!!!
Sirite uspjehe od srca sve najbolje
Odlican biznis.Svaka cast na uspjehu
Čupaj maline, stavljaj feferone!
Do sad su odlazili samo ljudi, sad evo odlaze i feferoni. Sretno
Svake godine istu stvar objave.... ee poserem vam se na novinarstvo
100 tona 110 hiljada KM... biznis od 110 hiljada KM godišnje... ode USK, niko ga ne stiže...
Prevod senzacionalizma: "desetine tona" - 50 tona. "50 tona" - BLIZU 50 tona. "Prinosi", "Sve više poljoprivrednih radnika" - 4-6 tona po dunumu, kompletna EU trazi "blizu 500 tona" a cijena "1,10 KM" po kilogramu.
Tj. Rijec je o 10 (slovima: DESET) dunuma zemlje zasijanim feferonima, izvezenim za Njemacku, za citavih 55,000 KM (slovima: PEDESET I PET HILJADA KONVERTIBILNIH MARAKA). Dunum je inace desetina hektara. Sto znaci da je ovdje rijec o 1 hektara (slovima: JEDAN HEKTARA) zemlje zasijanih feferonima. Za sto je ostvaren prihod od 55000 KM. I proizvodjac se nada da bi moooozda mogli dici cak i duplo, i uzeti citavu petinu trzista.
@wildbillklixon97 Da li tu ima ikakvog profita? Ne znamo. No vrlo vjerovatno da nema. Pomenuti "pilot projekat... prije dvije godine... pao na nekim sitnicama" nije pao bez razloga. Prije ce biti da je pao kad su pocuclane pare kojima je finansiran taj projekat, a sad su iskamcili pare od nekud drugo.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dobri su feferoni :)
Meksikanci na aparatima 😂😂
fafaron made in Cazin
Sad ce sve glupe Bosnje navaliti na uzgajanje pfeferona i za dvije godine ce biti isto ko i sa malinama.
Maline propadaju izgleda
Dolje SDA!!
Ja mislio novi hit Dubioze.