Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo vrelo Bosne posjeti više turista nego cijelu tzv rs
i zato veliko WELCOME ARABIANS
Ali se ovdje ne zaustavljati imamo planine dajte malo zimskog turizma imamo šta ponuditi samo reklame
Da nije dijaspore pitao bih vas. Sve najgore o dijaspori a dijaspora i ovog ljeta opremi familiju i obuce djecu za skolu a mogu se uzet rodjendanski pokloni unaprijed nekoliko mjeseci, sto da ne.
Ako i opremaju, opremaju svoje familije i svoju djecu, kakav je to glup komentar?
hahahahahahahahahah😂
DOSLO JER SE SVUGDJE DRUGO ZATVORENO SVE HAHA BILO. A LJUDI SE DIGLI AKO ĐE NE ODU KO DA CE IM GLJIVE IZ PAKASA IZRASTI.
A šta u Međugorju sve isto, nigdje nikoga 😉
toliko je samo Međugorje poshetilo, ali vi naravno nemate te podatke, jer ne smijete prismrditi dole.
Sta cu dole gdje prodaju kipove i cvarke.
debilu pandemija, de poredi sa 2018 i 2019....nema nas nigdje...ovi kombisti prodali kombije za vozanje Arapa
statistika je zabava za sirotinju...
Bez suvremene putničke infrastrukture, znači autoputevi, zračne luke i željeznice, nema ozbiljnog povečanja turističkog prometa, time i prihoda.
...dobre ove turistkinje na slici...turio bi im ga.
MMF do juce nije htio dati kredite a sad daje bez pregovora! To nije na lijepe oci nego uz uslove. 1. uslov: Kupicete nase vakcine i morate njima pelcovati svu vasu DJECU! 2. uslov: Primicete na hiljade i hiljade novih Avganistanaca! Kusur zadrzite a posto kusur nije mali lopovi na vlasti su pristali, i sada za kusur ide histerija oko vakcinacije koja nema efekta u praksi (vidimo Izrael, Irska) i prihvat Avganistanaca. Vjerovatno ima jos uslova koje su potpisali ha ha ha
sta ti mislis koji efekat ima vakcina? da nema unucadi? aaa