Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Piši propalo............kao da gledam :P
Hoce li u Prijedor doci..
Jest brate , al i uvoz je bez carine i prelevmana :D
Ovo bi dobro bilo pogotovu za kako uzgajivace tako i preradzivace a vjerovatno i koje radno mjesto vise
haha ja kontam domaći živinari i peradari da su političari
Eto nama peradi i mesa iz EU. Mi cemo nase dobro meso izvoziti u bogate EU zemlje, a domicilno stanovnistvo ce jesti meso i druge prozvode IV kategorije iz EU zemalja.
Ponuda i potraznja...
naše su farme apoteka za razliku od evropskih koje proizvode ptičiju gripu i kravija ludila. Kod nas priroda najljepša a prikazuju nas kao najzagađeniju zemlju da bi nam valjali ovde svoje genetski modificirane otrove
Jesu, jesu... aha... Zato svako malo imamo epidemiju bruceloze. Jer smo ko apoteka.
Sta vrijedi kad su se u Bosni svi skolovali za pravnike.....
nije nego za ekonomiste pa nam zato zemlja propada. sve mladi stručnjaci bahati i drski a u telekomu ili el.privredi mašu sa platama i privilegijama ispred očiju poštenog i prevarenog svijeta.
@Dollar Zar nije DIF najpopularniji? I Saobracajni.
jeste li isto tako spremni i na uvoz stranih proizvoda? il će po običaju biti kmečanje, eu cionisti nas žele uništiti, osiromašiti i ostala srranja.