Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neće koštati vas ništa , nego će koštati građane mamu vam lopovsku nataknem
Ovo je njiva Niksic odbio! samo da se zna a SDA je opljackala sve pare vec prije toga
Zahvali SDA i Andeliji pod jedan, a posebno SDA zahvali jer su oni uvalili i drzavu i EP u ovakvo raspadanje. 25 godina da su ciglu svaki dan ugradjivali napravili bi dvadeset Blokova 7 za 25 godina, nisu napravili nista, a unistili komletan energetski sistem i sve rudnike. Imati takve resurse, a nista ne napraviti pored silnih milijardi koje su nestale to moze samo SDA mafija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poskupljenje struje bar za 60%,..neka se ''zeleni'' griju na solarnu,neka čekaju sunce.
Struja će poskupiti najmanje 2x, jer ćemo morati uvoziti struju iz vana, a koja je višestruko skuplja od naše. Izvoz struje nam je donosio milijarde, sad ćemo te milijarde plaćati drugima. Totalno uništenje države
Da li EP BIH Sarajevo isporucuje struju Aluminijumu HDZ i Amer Kabiri?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto Tuzla nema najjeftiniju cijenu struje brate dragi....Sarajevo diriguje kako im se digne c c c c c!
Pa nemojte raskidati ugovor i gotovo, neka čekaju do daljnjeg.
Slučaj će pred međunarodnu arbizražu i tu ga pushimo redovno. Uporno guraju termoelektrane i rudnike jer tu mogu krasti i namještati tendere i ako tu nema prespektive ali oni će gurati dok sve ne propadne samo da mogu krasti.
Sa oktoisanim poslusnicima na vlasti nije ni sumnjati da ce projekat propasti te da ce nam uzeti i energiju koje jos uvijek imamo najvise u okruzenju.
Prebacite na nuklearku i svi sretni. Odlagalište kod trebinja iznad dubrovnika
Hoće li neko u zatvor ići za ovo. Makar na platu da ga kazne.
POGLEDAJTE MOZDA ZNAJU U NEKOJ CVJECARI DA ONI NISU SKLAPALI UGOVORE E BANDE TO U SVIJETU NEMA STA RADE .GIKIL TERMOELEKTRANA STA JE SLEDECE PORESKE PARE POLITICARI UNISTAVAJU STO SU NESPOSOBNI VODIT ZEMLJU I NAROD DA GLAS NA IZBORIMA OVAKO NEPISMENIM NESPOSOBNIM POLITICARIMA NEBI VAM DAO GLAS NA IZBORIMA KAD NEBI IMO HLJEBA JEST BAGRO BANDO KRIMINALCI .
Samounistenje EPBiH je davno pocelo. Za to vrijeme EPHZHB se munjevito razvija preko obnovljivih izvora energije. RS takodjer radi na izgradnji Giga hidroelektrana... kme kme drzavna imovina? Sve je manje i manje!!! Evropska Palestina definitivno.
Alija zemlja ti kosti izbacila šta si napravio i ostavio
Niksic zvani nevolja i pozari.
Sad zbog tog ugovora treba da dognete cijenu el.energije narodu , odgovarajte fakini vise za propuste !
Neka svoje propuste namire iz svog profita.
Neka rijeke badava teku,TE su prevaziđene i kancerogene,..neka struja poskupljuje duplo...neka žive rakovi i vodozemci....iluzija je da se možemo grijati na sunce i vjetar.
radite što hoćete ali elektroprivreda ne smije privatizovati i otići u privatne ruke tajkunima niti strancima. niti se država smije pretvoriti u korporaciju. to je smrt za narod, za državu i za slobodu i postojanje čovjeka
EP se mora privatizovati jer samo zdrav kapital moze pokrenuzi investicijski ciklus
MIslite koliko cete prevaliti na ledja gradjna. A da smanjite sebi plate i privilegije ili da odogovara onaj ko je ucestvovao u tom gubitku?