Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nisu krivi nesposobni politicari, ljevicaci desnicari, kako se pojavise hadzic i sladic sve je otislo u banglades
Ovaj coroskop je cisti bot ganica i ostalih mafioza
Gdje sam rođen tu je sve sirotinja.
To sam znao i bez tebe.
Mene zanima analiticaru da li ti imas svoj privatni biznis pa mozes da palamudis? Koliko znam nisi uspio spasiti ni ordinaciju svoje zene a da spasis ekonomiju jedne drzave. Tako ne seri molim te….
Profesore kako se kaze mala zmija ???
Ja cu samo da kazem da komentari na klixu nece nista promijeniti, ali ako zaduzimo palice drvene, metalne ili gumene pa potjetamo stoku da radi u nasem intetesu nece nista od inflacije bit. Al posto vas vise voli komentarisat zakljucit cemo da u BiH nema dovoljno mošnja da se borimo za zajednicko dobro.
Bravo majstore na sabahu neka netko odmah istinu kaže👍
Ja samo znam da je hrana u Hrvatskoj postala jeftinija nego kod nas, a Slovenija je još jeftinija od Hrvatske Itd Itd. Ovo ne sramota kako trgovci neosnovano dižu cijene dok za to vrijeme država ne čini ništa da zaštiti obične smrtnike tj. svoje građane. Zar nije sramota da jedna kg banana košta 5 KM ili jedan obični kolač u marketu košta 4,5 KM u zemlji u kojoj ne prosječna plata 500 eura.
Ova slika i ovo što priča ne idu jedno s drugim
smrad
Profa zigu li ti šta, previše čitaš i računaš u ovoj zemlji apsurda... Toliko crnjačiš pričom da kontam na bauštelu u njemačku ...
Ovom strucnjaku trebalo dati Konjuh,Krivaju ili Hidrogradnju pa da vidi da nije svi pamet pokupio. Cenicka je ovako pricala,pa u BH telecom se uglavila,cudi me da nije u Ditu tad. Alergican sam na ovo analiticar-sve suplja
Jedino je problem za hljeb koji je stvarno preskup 1,70 KM i treba ga spustiti na 1 KM kao u Srbiji gdje kosta 0,90 KM a sto se tice cevapa koji kostaju 10 KM,najeftiniji hamburger 5KM,virsla u pekari 2KM koliko je lose sto su poskupili toliko je i dobro jer sam iskreno prestao jesti tu hranu kojom sam se bio bas navukao i naravno da se ne lazemo male plate su glavni uzrok zasto su cevapi postali luksuz za pojedince.
Po plate ode u guzicu
Ovaj govori u inflaciji, a u BiH skok cijena uzrokovan inflacijom je 25% a 75% bezobrazlukom trgovaca i vlasti koja kupi vise pdv sa porastom cijena.
Ono kad skontas da su crnjaci popularni, pa stalno pratis statističke podatke, uhvatiš se za najgore I objavis. Još kad mi neko kaže kako je ovaj pametan