Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaista je neshvatljivo ovo zaduženje kad znamo da elektroprivreda ostvaruje ogroman profit u svom poslovanju i sigurno bi mogla sve to izfinansirati ali ne.Sav ostvareni profit podjele partijaši koji postave tamo svoje poslušnike a onda diži kredit za nekakve ravojne projekte od kojih opet zajednica nema koristi(iako su to opštedruštvena dobra kao što su u pitanju hidroelektrane i sl.)već samo uposleni preko već "legalnog "zapošljavanja rodbine ipartijskih poslušnika.
Kredit se uzima jer se keš čuva za druge projekte za koje se inače ne može dobiti povoljno finansiranje, tj. za termoelektrane.
Kompanija koja ima potraživanja od domaćih firmi od desetine miliona maraka diže kredit? Ovo je predznak da će se sve uskoro srušiti kao kula od karata. Pa samo Aluminij duguje preko 39 miliona maraka, Vodovod, Gras kantoni itd.
Ne samo to, nego EP BiH ima neraspoređene dobiti od preko 200 miliona KM. Ne mogu se dogovoriti kako to rasporediti... Majku im lopovsku i nesposobnu. Svima od Banjaluke do Sarajeva, od Tuzle do Mostara.
Ustvari Elektropenos ima 200 miliona neraspoređene dobiti a ne Elektroprivreda.
Treba iskoristit resurse koje imamo da bi proizveli struju i distribuirali je drugima a ne da je mi kupujemo od drugih. Svaka cast za Grabovicu i ekipu..