Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja propaganda, eto oni ce ko Rusiju zajebat. Sto ne prikazuju poljske I finske turiste u Rusiji koji kupuju sada njima jeftiniju robu (ako je Rublja pala)
ne zna se koji su draži poljacima, ili rusi ili švabe, koji su im više krvi donijeli...
I ponovo ljudi žive jedni sa drugima u prijateljskim i sarađivačkim odnosima a ne kao ovi naši necivilizovani neandertalci...Ovaj narod ovdje je naprosto proklet i normalan pojedinac (u našim slučajevima to se naziva izrodom) među njima sreću može jedino pronaći ako ga se odrekne i krene svojim putem daleko od ovih krajeva...
Tako se sa medjasima radi
Pa nek' gledaju u Putina kao u Boga
nastavak zapadne propagande ,naravno sve dok ne bude dovoljno kritične mase,a koje nikada neće biti,ko koga ovdje ....svi su dobitnici ovdje i rusi i poljaci,recite da nisu!!
Dok nekom.ne smrkne drugom ne svane. Šta sve MORA narod trpiti zbog tvrdoglavosti/hirova/bahatosti lidera zemlje i kvazi borbe u njegove ime ili ti čast zemlje.
Care moj, ja to ne gledam tako! Rusija, Kina, Sjeverna Koreja i možda još koja zemlja su rijetke koje se ne naguze kad amerikanac/mason kaže! Ovaj narod ne trpi zbog svog predsjednika, nego onih koji hoće da vladaju svijetom! Kako to samo lijepo spinuju da uvijek misliš da najgenocidniji narod izgleda najmiroljubiviji.
RM...90% robe izvoze kinezi a samo 10% uvoze. Najvise ide u europu i Usa. Znaci ako eu i usa zavrnu pipe ode kina u tri pm.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)